# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan afmonteres en Sofa
Du måske en dag finde dig selv i en situation, hvor du skal afmontere din sofa. Du kan få brug for at reparere det , flytte det eller bare fjerne det, og en stor, fuldt samlet sofa passer måske ikke gennem din hoveddør . Nedtagning en sofa kan være en smule udfordrende , men med hjælp fra et par grundlæggende værktøjer , som en hammer og saks , bør opgaven gå glat. Ting du skal
Saks
Mat kniv
Trensekniv
Skruetrækker
tænger
Vis Flere Instruktioner
Demontering din sofa
1 < p> Fjern eventuelle genstande eller forhindringer i umiddelbar nærhed af sofaen for at give dig mere arbejdsrum . Tag de øverste hynder , puder og enhver polstring fra sofaen . Sæt dem på et sikkert sted .
2

Vend sofaen hovedet. Få en ven til at hjælpe dig, hvis sofaen er tung. Hvis sofaen har ben , skal du bruge en skruetrækker til at skrue dem fra kroppen af ​​sofaen. Sæt benene til side.
3

Brug en mat kniv at afskære polstring . Skær over sømmen af polstring og trække op med den frie hånd for at frigøre møbelstof . Skær og fjerne enhver polstring med måtten kniv. Hvis du ønsker at genbruge polstring for et senere projekt , bryde syninger langs sømmen med en søm - ripping værktøj til at holde stoffet intakt .
4

Kontroller rammen af ​​sofaen for at bestemme placeringen af eventuelle stik , fjedre eller hængsler . Brug en tang eller en skruetrækker til at skrue eller løsne disse komponenter.
5

Træk fra hinanden sofa stykker . Fjern stykkerne eller organisere dem efter behov til andre projekter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com