# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Kan du Maskinvask Couch Covers
? Lejeafdækning , mere almindeligt kaldet slipcovers , er nem at pleje - for stoffer , der tilføjer lethed og funktion til sofaer. Ved at tjene som et dække for en af ​​de mest udbredte stykker af møbler i et hus , det hjælper til at forlænge levetiden af ​​møblet og hjælper med at opdatere eller opfriske udseendet i stedet for på bekostning af at købe en sofa. Forlæng levetiden på sofaen dækker såvel ved at vaske dem ofte. Vaskbare tekstiler

lejeafdækning kan custom -made eller købt fra detailhandlen og er lavet med maskinvaskbare tekstiler. Fordi en sofa dækning er et stykke, der vil blive vasket ofte , er det bedst at vælge tøj, der kan tåle hyppig rengøring , såsom bomuld og polyester . Altid konsultere en dækslets tag for at bekræfte rengøring retninger, eller konsultere maker for skræddersyede stykker .
Vaske Retningslinjer

For at holde en sofa dækning i den bedste form , vaske det i koldt vand og på en blid indstilling. Dette vil også bidrage til at minimere falmede farver . Når du vasker , hvidvaske låget af sig selv. Det er sikkert at bruge vaskemiddel , der bruges til almindelig vask. Må ikke hvidvaske en sofa dække, der klart indikerer, at det skal renses . Følg altid producentens retningslinjer.

Forbehandling Stains

Ligesom med tøj, for at øge chancen for helt at fjerne en plet , forbehandle stoffet. Det første skridt i rengøring en flydende pletten er at opsuge spild med et rent håndklæde eller en klud . For hærdede pletter såsom mudder , forsigtigt feje dem væk med en pensel , men undgå at gnide pletten , som kan spredes det. Varmt vand og sæbe vil faktisk indstillet pletter i, snarere end at få dem ud. En oliebaseret solvent spray er det bedste produkt til forbehandling af oliebaserede pletter såsom jordnøddesmør.
Andre Care Overvejelser

sprækker af en sofa dækning er ideelle spots for husstøvmider eller krummer at indsamle. At fjerne dem , ofte støvsuge stoffet. At tørre en sofa dække, enten lufttørre det eller bruge det laveste tørretumbler indstilling muligt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com