# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Kan du Dye Sofaer
? Sofaen er typisk en af ​​de dyreste møbler i dit hus. Det kan være dyrt at udskifte, når redecorating med en ny farve ordning . Selvom selve dødsprocessen er generelt ikke en god mulighed for stof på en sofa, der er produkter på markedet til at ændre farven på en sofa. Hvordan dødsprocessen arbejder

For at dye enhver type stof , uanset om det er læder , microsuede eller en poly blanding , skal stoffet nedsænkes i farvestoffet. Spray -on eller maling på farvestoffer , der findes, men det er ikke rigtig dø. Dying kræver brug af varme og en masse skylning for at fjerne overskydende farve fra produktet. Derfor er det ikke muligt farvestof en sofa fordi nedsænkning en sofa i et kar af farvestof ville resultere i skader på rammen, skum og andre komponenter.
Sprøjtes eller polstrede sofaer
< br > p Der er flere produkter til rådighed , der kan males eller sprayes på sofaen overflade. Ideelt set bør puder fjernes og skummet inde puder skal fjernes . Der er alternative måder at recolor eksisterende stof på en sofa , såsom at bruge stof maling . Et sådant produkt , Simply Spray , anvender stof maling til at ændre polstring farve.

Tips og tricks

En sofa skal rengøres grundigt og lov til at tørre , før til anvendelsen af ​​enhver farve eller stof maling. Når du bruger et Recoloring produkt , altid følge producentens anvisninger. Før du påbegynder en sofa Recoloring projekt , skal du sørge for at beskytte de omkringliggende områder og møbler med store drop klude .
Stock Advarsler

Selv om det er muligt at recolor eksisterende stof på en sofaen, skal det bemærkes, at farvestoffet eller stof maling kan smitte af på andre genstande. Dette kunne omfatte kast, puder , tøj og endda tæpper eller gardiner. Recoloring stoffer som microfiber bør ikke forsøges , da dette kan resultere i de bittesmå fibre klæber sammen , hvilket ødelægger udseendet og fornemmelsen af ​​microfiberstof .
Alternativ

i stedet for recoloring en sofa , overveje at købe en slipcover i den ønskede farve. Du kan også købe en slipcover fremstillet af naturlige fibre og farve det den ønskede skygge. En slipcover kan give sofaen et nyt udseende med mindre rod og mindre besvær.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com