# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan Reparation Couch stof med en nål og tråd
et rip eller tåre på en sofa kan gøre dig overveje reupholstering din sofa - eller i det mindste på udkig efter en ny hylster. I stedet, hvis du besidder de grundlæggende syning færdigheder , kan du være i stand til at reparere skaden selv . Tager bittesmå sting med en speciel polstring nål vil gøre dig til at reparere tåre og forlænge levetiden på din sofa . Ting du skal
Polstring pins
nylontråd ( klar eller farvetilpasning sofa stof) hoteltilbud Scissors
Curved polstring nål myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 < p > Juster kanterne af tåre ved at bringe de to stofkanter sammen . Overlap kanterne mindst 1/4-inch på hver side af tåre , hvis det er muligt , at lave en lille sømrum . Pin stofkanterne sammen for at holde dem sikkert og forhindre dem i at flytte eller flytte .
2

Skær en længde på nylontråd , der er cirka dobbelt så længe tåre og tråd polstring nål. Træk nylontråd gennem nåleøjet til at gøre ujævne længder af tråd - en længde omkring 6 til 8 inches længere end den anden længde. Bind en knude i den længere længde af tråd.
3

Stik kanylen gennem den forkerte side af stoffet ved den ene ende af tåre . Gøre nålen kommer gennem stoffet på det nøjagtige sted, hvor du ønsker stofkanterne at mødes - det punkt, hvor du overlappede de to kanter til at skabe sømrummet . Træk nålen igennem, indtil knuden stopper på undersiden af stoffet.
4

Stik nålen gennem stoffet på den anden side af tåre på netop det punkt, hvor du vil have de to sider til at opfylde . Skub nålen igennem, så den buede spids af nålen peger i den retning , som du ønsker at sy og lede nålespidsen tilbage op omkring 1/4 tommer væk for at gøre en lille søm.
5 < p> Træk nålen hele vejen igennem for at stramme masker du netop har lavet.
6

Stik kanylen tilbage i stoffet igen direkte på tværs af tåre . Sørg for at sætte nålen på kanten af ​​stoffet , hvor du ønsker de to kanter til at mødes. Skub nålen igennem på denne side, så de buede slutpunkter den retning, du ønsker at sy og tage en anden 1/4-inch søm. Træk nålen igennem igen for at stramme sømmene.
7.

Gentag den samme proces går frem og tilbage over tåre , indtil du når den anden ende af tåre .
8

Omvendt din syretningen og sy på tværs af de tåre to eller tre gange for at sikre stingene.
9.

Bind en knude med tråden ved at vikle tråden rundt om nålen og tage en lille søm. Træk tråden stramt at stramme knuden. Stik nålen gennem stoffet til at tage omkring en 1/2-inch søm - dette vil begrave knude på undersiden af stoffet. Tråden off flugter med oversiden af ​​stoffet. Fjern polstring ben.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com