# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan Care for et vævet stof Couch
Vævet sofa stoffer er langvarig og holdbar . Nogle sorter modstå pletten absorption , hvilket gør dem gode muligheder, hvis du har små børn eller kæledyr. Omsorg for vævet stof omfatter at holde det rent og fjerne pletter så hurtigt som muligt . Nogle vævede udvikle bunker , som du skal fjerne for at forhindre stoffet i at blive bøjet yderligere. Hvis din sofa anvendes udendørs , er en del af den pleje begrænser soleksponering . Ting du skal
Vakuum med børste vedhæftet fil
Sweater shaver
2 håndklæder
Sæbevand myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Anbring sofaen ud for direkte sollys , da sollys kan falme farver i stoffet. Hvis sofaen er en del af en udendørs møbler sæt, flytte den ud af elementerne , når den ikke er i brug .
2

Støvsug stof med en børste vedhæftet en gang om måneden eller oftere , hvis du har kæledyr, skur . Må ikke krat stoffet med pensel , men lige let passere det over sofaen for at fjerne støv og snavs .
3

Fjern vævet stof pæle med en trøje shaver . Hold katte væk fra sofaen , fordi katte som sløjfer i stoffet , der tjener som et kradsetræ .
4

tørre op pletter med et stykke køkkenrulle , så snart de opstår. Hvis pletten er absorberet , skal du tørre plet med et håndklæde og sæbevand almindeligt flydende opvaskemiddel . Skyl med et vådt håndklæde og lad det lufttørre.
5

Hold skoene sofaen. Lad ikke din hund på sofaen , da det kan spore snavs på fibrene .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com