# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Hvad kan jeg gøre for at få Cigaretrøg Ud af en mikrofiber Sofa
? Køb eller får brugte møbler kan spare dig en betydelig mængde penge , men det kan også efterlade dig med en hovedpine i form af lugtgener , hvis den tidligere ejer røget i hjemmet. Polstermøbler er berygtet for at absorbere og fastholde lugt og det kan være vanskeligt helt at fjerne disse lugte fra møblerne. Din microfiber sofa kan kræve vedvarende indsats for at holde lugten af cigaretrøg gentager sig , selv efter at du i første omgang fjerne det. Ventilation

Tag sofaen udenfor og fjerne alle de puder og hynder . Lad sofa at sidde i flere dage til at lufte ud . Frisk luft er en af ​​de bedste kur mod dårlig lugt . Hvis du ikke kan tage sofaen udenfor, åbne alle dine vinduer og bruge fans til at fremdrive luft gennem rummet luft ud i sofaen.
Vask

Bland en mild flydende vaskemiddel med vand i en spand og derefter bruge en svamp til helt at tørre ned i sofaen . Tørre ned i sofaen med et mildt rengøringsmiddel , vil hjælpe med at fjerne lugte . Brug en ren svamp dyppet kun i vand til at tørre væk rengøringsmidlet. Lad sofaen for at lufttørre udenfor i sollys for de bedste resultater . Kontroller eventuelle tags på din microfiber sofa til vaskeanvisningen før du vasker sofaen. Vand kan ændre farven på sofaen lidt .
Fabric Fresheners

Sprøjtning sofaen med et stof freshener spray, der er designet til at dække eller fjerne lugt kan hjælpe med cigaretrøg lugt. Sørg for at sprøjte freshener ind i revner og sprækker af sofaen. Du kan have til periodisk genanvende stoffet freshener til sofaen for at hjælpe med at holde lugten i skak.
Andre forslag

Du ønsker måske at prøve andre tricks til at hjælpe med at fjerne lugt omkring sofaen. Du kan placere aktivt kul rundt i sofaen for at hjælpe med at absorbere lugt eller bruge en ozon maskine på Værelset med sofaen for at hjælpe med at neutralisere lugte . Du kan også drys tæppe deodorizer på sofaen og derefter støvsuge det. Brug plug-in luftfriskere omkring sofaen for at hjælpe med at skjule eventuelle resterende lugt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com