# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan Dull Shiny lædermøbler
Drejning skinnende lædermøbler i stykker med upoleret optrædener kan opnås ved hjælp af en række forskellige produkter. Uanset om du er en forberedelse læderstol til brug på scenen i en teaterproduktion eller behandle overfladen af en sofa bestemt til midten af ​​din stue, processen for dulling en læder finish er forholdsvis ligetil. Instruktioner
1

afholde sig fra regelmæssig rengøring. Hvis du ikke har noget imod at vente flere måneder at omdanne læder fra skinnende til kedelig, kan du blot lade naturlig slitage mindske produktets glans. Normalt er lædermøbler renses to til fire gange om året for at forhindre hudens naturlige olier og friktion påvirker den oprindelige finish.
2

Strip skinne fra læder ved hjælp af sandpapir , en fælles aldrende teknik til læder. Forsigtigt gnide meget -fine sandpapir korn over hele overfladen af ​​lædermøbler at mindske sin glans og give det en kedelig, lidt forvitret udseende.
3

Tilføj en lille mængde af neglelak remover til en svamp og gnid det på tværs af læder. Læder gjort skinnende med voks eller kemikalier vil blive frataget sin glans ved neglelakfjerner .
4

Spray mat finish for læder på overfladen af læderet og lad det tørre , og finish vil omdannes fra skinnende til mat .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com