# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Hvordan laver man en Old Sofa Into en Porch Sofa
Enhver, der har gået på college , eller har sendt et barn til kollegiet er bekendt med synet af en gammel sofa på verandaen af en studerende leje. Selv sofaen er uvorne og iturevne , de fleste børn ikke noget imod at bruge det. Det billede kan gøre dig cool at begrebet bruger en gammel sofa på din egen veranda , men du kan gøre en langt bedre job med en sofa ved at beskytte det mod elementerne og holde det attraktivt . En sofa er en af ​​de mest komfortable møbler , du ejer, så det er ideelt til en eftermiddag eller aften på verandaen afslappende . Ting du skal
Tarp
fastgørelsesstropper
Pudebetræk
Slipcover myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vælg en plet på forsiden veranda, der har tendens til at blive tørre i løbet af et regn. Har en tarp og fastgørelsesstropper handy , selv om, at kaste over sofaen, når en dårlig sommer storm hits. Ligegyldigt hvor godt dækket din veranda er, kan en dårlig storm gennembløde næsten alt.
2

Flyt gamle sofa ud til våbenhuset . Placer sofa i tør plet, du valgte . Dette er normalt langs en bagvæg .
3

Fjern hvert af de puder fra den gamle sofa, og sætte dem ind i lynlås pudebetræk . Zip hver låget lukket for at holde puden tør selvom sofaen bliver våd . Plastic pudebetræk er bredt tilgængelige , men hvis du søger kan du også finde covers i vandafvisende stof. Disse betræk er mere komfortable og mere attraktiv end alternativerne plast .
4

Dæk resten af sofaen med en kvalitet vandafvisende hylster. Sørg for, at slipcover passer stramt omkring basen , ryg og sider af sofaen.
5

Brug pyntepuder designet til udendørs brug på din veranda sofa. Disse vinylbelagt pyntepuder er tilgængelige på stormagasiner , havecentre og andre steder, der sælger havemøbler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com