# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Hvordan man laver en Cover til en Torn Leather Couch
Du kan sy et dække for en iturevne lædersofa stedet for at købe en slipcover , som måske ikke passer til din indretning eller størrelse på sofaen. Hvis du kan måle præcist og sy en lige søm , vil dette projekt tage en til to timer at gennemføre. Ved måling , skal du sørge for at give plads til låget at give, især for en over-fyldte lædersofa . Dette lader dig guffe overskydende stof i sædehynder , så låget passer problemfrit for et professionelt look. Ting du skal hoteltilbud Fleksibel målebånd
papir
Fabric
Fabric sakse
Pins
symaskine
Serger (ekstraudstyr)
Vis Flere Instruktioner < br >
1

måle længden af ​​lædersofa til at bestemme størrelsen af kroppen stykke stof , der starter på gulvet foran og slutter på gulvet i ryggen. Mål bredden af ​​lædersofa til kroppen stykke stof , der starter i den fjerneste ende af den venstre armlæn til den fjerneste ende af højre armlæn . Hold målebåndet løst til at give større målinger , hvilket giver coveret plads til at give . Øge kroppens målinger med 12 inches og skrive ned målingerne.
2

Mål arm længde af lædersofa fra gulvet under armen og over armlænet til puden. Mål arm eller side bredde fra den forreste del af armen på bagsiden af ​​læderet sofaen. Øg arm målinger med 2 inches og nedskrive de målinger
3

Beregn størrelse for hver af de tre stykker af sofaen dæksel - . Ét legeme stykke og to arm stykker . Skær stykkerne ud af stoffet , og sørg for at bruge de justerede målinger for at give plads til sømrum og metervarer tucking puderne .
4

Drapere kroppen stof over lædersofa , og glat det over overfladen . Drapere arm stof over armene af sofaen. Nål armen brikker til kroppen brik i det relevante sted at passe sofaen. Match de rigtige sider sammen, så sømmene er inde i dækslet. Sy stykkerne sammen med en 1/2-inch søm på din symaskine .
5.

Drape dækslet over lædersofa , så den højre side af stoffet vender sofaen. Line up armen stykker i den rigtige placering . Grib de bageste kanter på den ene side af omslaget, pin dem sammen og gentag på den anden bagkant . Grib kanterne af en forkant , pin dem sammen og gentag på den anden side.
6

Tag dækslet af lædersofa og sy de bagerste og forreste kanter med en 1/2-inch søm . Dækslet skal have form af lædersofa .
7.

Hem underkanten af ​​dækslet ved at rulle kanten 1/4 tomme til bagsiden af ​​stoffet , efterfulgt af en anden 1/2 tommer . Sy vendte kant for at afslutte sømmen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com