# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan Fix en sunkne Sofa Pude
sofapuder modtage tunge slid-og tåre , der komprimerer skummet over tid, hvis du bruger dem på regelmæssig basis . Fastgør de sunkne puder ved at erstatte skum polstring i stedet for at smide ud i sofaen , hvis det har en solid ramme. Hynder med lynlås adgang er enkle at renovere med nye skum , mens ikke- lynlås puder tage ekstra indsats . Hele projektet tager omkring en time at gennemføre , med de resultater, være en komfortabel sofa pude, der løfter dig op fra gulvet . Ting du skal
spidse syning saks
skarp kniv
Needle
Tråd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Pak sofa pudebetræk og træk skummet. Snip syning af bagkanten dækslet med en spids syning saks eller opsprætter hvis puden har ingen lynlås. Træk forsigtigt skummet ud af dækslet uden at rive stoffet.
2

Klip et nyt stykke polstring skum til samme dimension som den ene fjernet fra belægningen . Kontroller, at skummet er den samme tykkelse til at passe ordentligt ind i låget og give tilstrækkelig støtte , når de sættes tilbage på sofaen. En skarp kniv fungerer godt til at skære polstring skum .
3

Skub den nye stykke skum gennem lynlåsen adgang i dækslet eller sømmen åbnet op for at fjerne skummet. Glat stoffet over skummet.
4

Træk lynlåsen til den lukkede position for at fuldføre projektet , eller hånd sy med en pisk søm til at sikre en dækning uden lynlås .
< br > 5

Placer puden tilbage i sofaen i den samme position, det blev fjernet før renovering.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com