# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan Fix Low Polstring i stuen Sofaer
Når du køber en ny sofa , puderne er rart og fjedrende , hvilket gør møblerne behagelige at sidde på. Men som tiden går, de engang fjedrende puder begynder at bære ud , indtil polstring er lav og ujævn , og sofaen er ikke længere behagelig. Når dette sker , kan du ikke nødt til at købe en ny sofa . Du skal blot fastslå kilden til problemet og løse det med nye pude skær hvis muligt. Ting du skal
Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern alle de puder fra sofaen og undersøge rammen omhyggeligt. Kig efter ting som knækkede fjedre , løse skruer eller beskadigede træ lameller, der kunne være årsag til sofaen for at synke og puder til at sidde for lavt. Reparer eventuelle skader på rammer eller fjedre for at se, om det forbedrer situationen .
2

Unzip sofaen pudebetræk og fjern skær. Undersøg indsatse til huller eller lave pletter. Hvis du finder huller eller lave pletter , placerer dem problemområder nedad , når du sætter puderne tilbage på sofaen.
3

Drej sofa puder ofte, især hvis du har tendens til at sidde på den ene side af sofaen mere end den anden . Over tid kan disse puder blive slidt og flad, og flytte dem rundt hjælper dem til at bære mere jævnt.
4

Fjern puden indsatser fra omslag, hvis de ovenstående trin ikke løser problemet . Læg pudebetræk på en flad overflade og udglatte alle de rynker. Måle længden og bredden af dækslerne . Tilsæt 1 tomme til målingerne for at sikre en ordentlig pasform . For et pudebetræk med ører , små tapper af stof , der passer over sømmene , tilføje en ekstra 1/2 tommer . Også måle tykkelsen af puden mindst fladet ud .
5.

Give målingerne til butikken , hvor du købte sofaen eller til en forhandler af skumindlæg , og derefter placere din bestilling. Når indsatserne ankommer, placere dem i deres covers til at gøre din sofa mere komfortabel .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com