# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Vanskelighederne ved en enkelt Pude Couch
Gør dit eget sofa giver dig fuldstændig kontrol over størrelsen og formen af ​​det færdige stykke . En grundlæggende sofa består af en base eller sæde, ryg og arme er dækket med stof og toppede med puder. Puderne giver komfort og støtte , når du sidder på det stykke . Før du beslutter dig på en enkelt pude design , lære vanskelighederne i at gøre stykket. Typer af Single Cushion Sofaer

En enkelt pude sofa har en stor pude. En type svarer til en futon , fordi pudebetræk både sæde og ryg af sofaen . Polstringen trækker ud nemt for rengøring . Du kan finde dette på en sovesofa , fordi du fjerner puden , før du trækker ud madrassen. Nogle sofaer har et enkelt pude som hjemsted for stykket. Bagsiden af sofaen har polstring tilføjet til træ eller metal stel , som producenten wraps i skum eller en anden form for polstring før tildækning med stof .
Bestemmelse af Fit
< p> Når du laver en sofa , kan du have svært bestemmer fit af puden . Hvis du laver puden for stor, vil det ikke passe ordentligt på sofaen. Puder , der er for lille efterlade et mellemrum mellem arme og sofaen selv. Pasningen af puden omfatter tykkelsen af materialet. Når puden mangler tilstrækkelig polstring, det synker ned i sofaen. Tilføjelse for meget polstring skaber en overfyldt pude , der sidder for højt over sædet.
Realiseringen af ​​et Cover

sofa puder har en stofbeklædning der beskytter polstringen fra pletter og andre skader. Når du laver din egen sofa , skal du bestemme , om du ønsker en aftageligt betræk eller et permanent fastgjort dæksel . Et aftageligt betræk indeholder en lynlås for adgang til polstring, mens du sy et permanent dække direkte til polstring. Tricket består i at stille stoffet wrap stramt omkring polstring uden eventuelle huller. Selv et lille hul mellem polstring og stof gør sofaen ser sjusket .
Picking Polstring

rigtige polstring gør din sofa føler sig trygge og afslappende. Polyurethanskum er billig og skaber et blødt sæde , men nedbrydes hurtigere end nogle af de andre udfyldnings muligheder. Spring- down puder har en fastere sæde og holder længere , fordi polstringen bruger dæmpning fjedre pakket ind i skum . Du har også mulighed for polstring , der kombinerer fjedre, fjer og skum. Du kan lide vanskeligheder skære padding og gør det passe ind i sofaen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com