# >> Hus Have >  >> Furniture >> stole >>
Sådan Reparation Vintage Stole
Vintage stole tilføje karakter og stil til mange decors. Rigelige og let at finde , kan de tilføje et stænk af inspiration til værelser. Nogle kan få temmelig pebret , men stole med repareres skader er ofte gode tilbud . Næsten alt kan repareres på vintage stole med en smule tålmodighed , opfindsomhed og et par værktøjer og tricks. De fleste alvorlige problemer med vintage stole inddrage rammen eller ben. Strukturel integritet er nødvendig for robust møbler, der vil give års tjeneste. Hvad du har brug
Træskruer
Skruetrækker
Bor hoteltilbud Hvid lim eller tømrer lim
Træ scraps
flad metal reparation plader
Klemmer
Beskyttelsesbriller hoteltilbud Saw
Fugtig klud
Sandpapir
Hammer
Vis Flere Instruktioner
1

Undersøg det beskadigede område for at afgøre, om reparationen vil være synlig, når arbejdet er udført . Hvis reparationen ikke vil vise en " sårskorpe " reparation er relevant, så længe du ikke ændre profilen af stykket. En skurv reparation er en stærk dække over det beskadigede område.
2

Opret en sårskorpe reparation ved at indsætte lim ind i revnet eller knækket område . Klem et lille , stærk stykke træ på begge sider af bruddet . Vær sikker på træet bro over brudte område. Bor små pilot huller gennem skoven og ind i et solid.unbroken område af stolen , ved hjælp af en boremaskine og pilot bit. Fastgør træstykkerne til stolen med træskruer . Alternativt kan du bruge en flad metalplade til at gøre reparationen.
3

Ret ødelagte eller løse seler i stol hjørner med lim og træskruer . Fjern en skinne , hvis det er helt brudt . Brug den som en skabelon og spore den på en ny bestyrelse af tilsvarende tykkelse. Skær udskiftning tandbøjle til størrelse med en sav. Dry -fit bøjlen , og derefter spænde den på plads. Bor pilot huller ved hjælp af de gamle huller som guider. Bor nye huller i stolen , hvis de gamle er brudt ud.
4

Genindsæt en løs bandage med skruer. Bor nye huller eller bruge større skruer , hvis hullerne er for store til de originale skruer .
5

Reparation tværprofiler samt stoleben uden at bryde faste samlinger. Hvis en tværstiver - også kaldet en båre - eller et ben er løst på en fælles , reparation kun løs én. Fjern gammelt lim ved slibning med fint sandpapir korn . Dry -fit båren eller ben ende i soklen. Lim og samle det, hvis det passer stramt . Klem reparationen. Bor pilot huller i en vinkel , så køre i små skruer til at tilføje ekstra styrke .
6

udfylde huller i meget løse bårer eller ben med træ tandstikkere eller små tynde kiler af træ . Spred hvid lim på båren eller ben ende og soklen. Sæt båren eller ben i stikket . Køre forsigtigt i kiler eller tandstikkere med en hammer til at stramme fælles uden at opdele det omgivende træ. Tilføj små skruer til ekstra styrke , at første boring pilot huller undgå at træet sprækker .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com