# >> Hus Have > >> Furniture >> stole >>
Hvordan man laver en udskiftning Rocking Chair Runner
gyngestol løbere er de buede træ stykker på bunden af ​​stol, der giver mulighed for vuggende bevægelse . Gyngestol løbere acceptere mere stress end nogen anden del af en stol. Mange gange en brugt eller vintage gyngestol vil have en brækket løber, der kræver udskiftning at returnere stolen til en brugbar stand . Gør dit eget runner er mere omkostningseffektive end at købe en ny runner. Ting du skal
Målebånd
Board
savbukke
C- klemmer eller hånd- skruetvinger
bajonetsav
Standard savklinge
Båndsliber
100 - sandpapir korn
boremaskine
Bor
Træ lim
Mallet
Vis Flere Instruktioner
1

Mål bredden af den eksisterende gyngestol runner. Vælg et board af samme tykkelse og 2 -inches til 3 -inches længere end den eksisterende runner. Vælg et bord med en langkornet kører ned dens længde snarere end på tværs af det . En lang korn giver mere styrke.
2

Læg brættet på en flad og plan arbejdsflade. Drej gyngestol til siden med den eksisterende runner placeret på toppen af ​​brættet . Trace omridset af den eksisterende runner på bordet med en blyant eller markør.
3

Placer træet på tværs af to savbukke og klemme den på plads med C- klemmer eller hånd - skruetvinger .
4

Følg vejledningen trukket på brættet med en bajonetsav udstyret med en standard kniv til at skære en ny runner
5

Load en båndsliber med 100 . - sandpapir korn og bruge det til at udjævne bunden og toppen af ​​løberen . Sand løberen let at undgå at skabe fordybninger i træet. Fjern kablerne .
6

Ret den nye runner med den gamle. Placer den konkave side på gulvet med den konvekse side opad mod gyngestolen ben. Markér placeringen af ​​gyngestolen ben på den nye skyder med en blyant .
7

Fastgør runner til savbukke med C- klemmer eller hånd - skruetvinger .
8

Monter en boremaskine med en borekrone nøjagtigt svarer til diameteren af bunden af ​​gyngestol ben. Bor et hul gennem hvert mærke og halvdelen af dybden af ​​løberen . Fjern kablerne og teste pasformen af den nye runner ind i stoleben . Hvis tilpasningen er for stram, sand indersiden af ​​hullet med 100 sandpapir korn at forstørre hullet.
9.

Påfør trælim til bunden af ​​hvert ben og inde i runner huller. Placer løber ned på stoleben og tap på plads med en hammer .
10

Placer en hånd skruetvinge fra bunden af ​​gyngestol runner til toppen af sædet og spænd det til at fastgøre runner til gyngestolen .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com