# >> Hus Have >  >> Furniture >> stole >>
Hvordan laver man en lænestol Fjernbetjening Holder
Du kan lave en robust lænestol fjernbetjening holder fra uldfilt , sælges af værftet ved stof butikker . Filten vil ikke smuldre , hvilket eliminerer Hemming og efterbehandling af de afskårne kanter. Denne fjernbetjening holder er lang nok til at passe under puden i lænestolen for at sikre, at indehaveren er sikker på stolen arm. Holderen er udstyret med to lommer til fjernbetjeninger. De rummelige lommer kunne også bruges til at holde krydsord og læsebriller , fjerne rod og holde fjernbetjeningen tæt ved hånden. Ting du skal
1/2-yard uldfilt ruler
Saks
Forsvinder blæk stof blyant
Sakse
Lige ben
symaskine med zigzag sting

Vis Flere Instruktioner
1

Tegn et rektangel på filt med stoffet blyant og bruge linealen måler 45 inches lang med 18 inches lang . Klip rektanglet. Tegn en anden rektangel på filt , der måler 18 inches med 12 inches og skære det ud.
2

Stak det lille rektangel på toppen af ​​den store rektangel , der matcher de 18-tommer ender , og pin dem sammen . Sy en zigzag omkring de tre ydre kanter af de matchede sider af de små filt rektangler 1/4-inch fra kanten.
3

Placer det lille rektangel foran dig på en flad overflade i en vandret stilling . Tegn en vandret linie fra den ene kant af pladsen til den anden med stoffet blyant gennem midten af pladsen , ved hjælp af linealen som en vejledning.
4

Sy gennem blyant linje med en ligesøm , ved hjælp af symaskine, der begynder og slutter den linje syninger 1-tomme af back- syninger.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com