# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Vand - seng Beskrivelse
En vand seng har en vandfyldt madras i stedet for den traditionelle forår -støttede madras. Trods fælles misforståelser , vil den overdrevne vægt af en vandseng ikke skade et hjem ved at få gulvet til at synke . På grund af sengen store fodaftryk , er vægten jævnt fordelt hen over gulvet. Styles

Ældre -stil vandsenge er ret ensartet i udseende , med en træ- kasse ramme under og omkring siderne af madrassen. Disse senge normalt havde en indbygget hovedgærde med opbevaringsrum . Moderne vandsenge fås i to stilarter. Man gør op med de hårde -sidet rammer omkring madrassen , mens den anden holder hard -sidet ramme , men har et stort hak skåret i hver side for at gøre det lettere at glide ind i seng. Nogle mennesker foretrækker vandsenge uden den hårde -sidet ramme , fordi de ikke ligner en typisk vand seng.

Madrasser

vandsenge har seks forskellige madras typografier , som hver har en anden føler. En gratis - flow madras har en tyk vinyl eksteriør og er fyldt med vand. Disse madrasser skal anvendes med en hård -sidet ramme , som giver den rigtige støtte omkring madrassen kanter. Andre typer af madrasser omfatter semi- ubevægelig , waveless , ubevægelig , fuldt stabiliseret og dobbelt system. Disse typer af madrasser har forskellige mængder af fiberpuder inde i madrassen for at reducere mængden af bevægelse i sengen. For eksempel, når en person fastlægger på en waveless madras , vil madrassen bevæge sig for ca 05:56 sekunder, før det flader ud , i forhold til et frit flow madras, der har cirka 15 til 20 sekunders bevægelse.


størrelser

Ikke alene er en række forskellige størrelser til rådighed for vandsenge , men der er også forskellige størrelser og former , der passer til dine særlige behov og indretning. Vandsenge produceres i enkelt-, dobbelt , dronning og konge. Ud over de almindelige rektangulære og kasseformer , vandsenge i oval også er tilgængelige.
Vedligeholdelse

Meget lidt vedligeholdelse er nødvendig for din vandseng . Den eneste gang, du skal have til at dræne vandet ud er, hvis madrassen udvikler en lækage , eller hvis du flytter sengen til en anden placering . Det er imidlertid vigtigt at tilsætte vand balsam til vandet i madrassen hver sjette måned. Den balsam forhindrer bakterier og alger vækst, som kan beskadige madrassen. Den nøjagtige mængde balsam for at tilføje varierer baseret på størrelsen af madrassen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com