# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Madrasser Topper Guide
madras toppers er belægninger placeret på toppen af ​​din seng for at gøre overfladen mere behageligt at sove på. De gør det muligt for dig at ændre din seng for at opfylde dine behov, snarere end at købe en ny. Madras toppers findes i flere typer , hver fyldt med et andet materiale, der giver separate ydelser. Memory Foam

Memory skum svarer til din kropsform og tilføjer understøttelse af ømme led og muskler , og derefter genvinder sin oprindelige form, når du står op . Fremstillet af syntetiske materialer, kan hukommelse skum toppers købes med allergivenlige og antibakterielle egenskaber . Typisk vil en hukommelse skum Topper kommer med et låg lavet af et blødt materiale , som bomuld . Betrækket er aftageligt og kan maskinvaskes , selvom den faktiske Topper er ikke . En ulempe for hukommelse skum er, at det kan have en kemisk lugt, når først købt. Udluftning Topper ud for et par dage vil fjerne denne lugt .
Latexskum

Latexskum er et naturligt materiale, der er åndbart og hjælper med at regulere kropstemperaturen bedre end hukommelse skum . Denne type madras Topper er naturligt resistente over for mange allergener og tilbyder lignende polstring til hukommelse skum , men det har mindre ryg og nakke støtte. Latexskum konturer til formen på din krop og reducerer bevægelse og er også antibakterielle og modstandsdygtig over for skimmelsvamp og husstøvmider. Latexskum madras toppers lavet udelukkende af naturlige latex er biologisk nedbrydelige så godt. Billigere syntetiske blandinger er også tilgængelige.
Fjer og dun

fjer og dun græsklippere ikke holde deres form som skum toppers gøre, men de er billigere og stadig tilbyder en blød søvn overflade. En fjer Topper svarer til din krop, men uden en masse støtte , så hvis du lider af led-eller muskelsmerter , kan du ikke finde denne type madras Topper gavnlige. De er ideelle , hvis din madras er fast , så du får den bløde polstring af fjerene , men stadig har støtte fra madrassen nedenunder. Fjer og dun græsklippere holde din krop kølig om sommeren og tilføje varme gennem vinteren . Disse græsklippere typisk kommer med et låg for at forhindre fyldet løber ud . Fjer ikke naturligt modstå husstøvmider og andre allergener , selv om nogle producenter gør tilbyde allergivenlige muligheder. Denne type madras Topper tendens til at flade og klump , der kræver hverken fnugger jævne mellemrum.
Uld

Uld madras toppers ligner fjer toppers i , at de er beregnet til komfort snarere end støtte. De fås med en bred vifte af uld blandinger såsom lammeuld og alpaca , blandet med syntetiske materialer. Uld er et naturligt materiale modstandsdygtigt over for husstøvmider og skimmelsvamp . Det har tendens til at flade og kræver lejlighedsvis bankes til at holde sin form. Toppers der er fyldt med en enkelt type af uld tendens til at flade lettere end dem, der foretages af en blanding af materialer. Uld er også naturligt allergivenlige og absorberer fugt , men tørrer hurtigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com