# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Er Memory Foam Puder maskinvaskes
? Selv om de koster generelt flere penge end standard puder , hukommelse skum puder giver et niveau af komfort og støtte mange mennesker finder ikke tilgængelige på anden måde . Under rutinemæssig brug kan en hukommelse skum pude blive beskidt fra sved og kropsolier , der trænger skummet. Vask en hukommelse skum pude forkert kan beskadige eller ødelægge den. Memory Foam

NASA udviklede hukommelse skum i 1970'erne. Produktet derefter ind på forbrugermarkedet . En række virksomheder er begyndt at kopiere memory - skum formel. Dens unikke egenskab er, at efter at være blevet komprimeret , vil den vende tilbage til sin oprindelige tilstand. Det er en langvarig materiale, der giver støtte, mens der svarer til kroppens konturer. Nogle elementer , der er fremstillet med hukommelse skum omfatter madras toppers , sko, puder og hynder .
Vaskemaskine

Selv om en hukommelse skum pude vil passe ind i vaskemaskinen , er det ikke tilrådeligt at gøre det. Memory skum er opbygget af bittesmå, porøse skum celler. Disse celler vil holde vand partikler længe efter at det kommer ud af vaskemaskinen og er blevet ringet til tørre . Dette kan lette svamp vækst , og også ødelægge hukommelse skum er kompression egenskaber.
Pudebetræk

En kvalitet pudebetræk vil begrænse mængden af ​​støv, snavs, snavs, sæde og kropsolier , der rører puden overflade. Shop for en hukommelse skum pude, der har en aftagelig pude sag . Desuden vil vaske pudebetræk ofte reducere risikoen for din hovedpude udvikler lugt. Hukommelse skum pude beskyttere , som giver en anden barriere for forsvar mod spild, pletter og lugt , er også tilgængelige.
Pletrengøring
p Hvis væsker nå overfladen af ​​hukommelse skum , spot rengøring er den eneste måde at vaske hukommelse skum . Bland en mild opløsning af rengøringsmiddel med varmt vand. Fugt en klud med opløsningen og bruge det til at duppe og forsigtigt tørre puden. Må ikke mætte skummet. Brug et stykke køkkenrulle til at absorbere så meget fugt fra puden som muligt efter rengøring. Placer puden i et godt ventileret område at tørre.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com