# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Hvordan laver Kommoder Into en kaptajnens seng
Forebyggelse er behov for at skjule ejendele under sengen til at blande med støv gækkebreve og andre unmentionables , kaptajnens senge giver opbevaring under madrasser ved at tilføje skuffer til et ellers uorganiseret rum . Opbygning af din egen kaptajnens seng kan spare dig penge, samtidig med at du kan puste nyt liv i gamle kommoder . Brug robuste triple kommoder , der let kan bære vægten af ​​den eller de personer , der skal bruge sengen for fred i sindet at give dig en god nats sleep.Things du har brug
2 matchende triple kommoder
Skumplastfylding , ½ - tomme tyk
2 ark ¾ -tommer- tykke krydsfiner
bordrundsav
5 2- af -2- af -8 -tommer underlaget strips
Træskruer hoteltilbud Tape måle
Bor
bejdse
Finer trim tape
Iron
Full-size madras myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Arranger to robuste triple kommoder med ryggen mod hinanden og skufferne udad for at danne bunden af ​​sengen . Efterlad en tre-tommer plads mellem dressers. Linje toppen af ​​kommoder med ½ -tommer- tykke skum polstring .
2

Skær to ¾ -tommer- tykke krydsfinerplader med en bordrundsav til så du har to stykker måler 40 inches ved 60 inches hver. Skær en forskalling strimmel til en længde på 76 inches. Gentag for at skære de to resterende forskalling strips til samme længde .
3

Arranger to krydsfinerplader , så de hviler sammen med de lange ender butted sammen. Sammen skal de to ark måler 80 inches med 60 inches.
4

Placer underlaget strips på toppen af ​​krydsfinerplader i længderetningen, med en på hver side af krydsfiner og en kører ned i midten . Efterlad en to-tommers mellemrum mellem underlaget strips og kanten af ​​krydsfiner. Fastgør underlaget strips til krydsfinerplader hjælp af 1 - og ½ -tommer træskruer
5

Skær to underlaget strips i længder der måler 56 inches. . Drej en forskalling striben så sin en-tommer side hviler mod krydsfiner, og lægge den vinkelret på de tidligere placeret forskalling strips til at danne en kasse. Gentag med den anden forskalling strimler i den modsatte ende . Fastgør med træskruer .
6

Farv træ kasse til at skabe den ønskede finish. Brug jern -on finer trim tape over kanterne af krydsfiner til at skabe et færdigt look.
7.

Læg krydsfiner toppen af ​​kommoder , så den midterste kortkantsamlingerne striben løber mellem de to kommoder, dreje byggeriet så forskallingen løber langs undersiden af ​​krydsfiner. Placer en fuld størrelse madras på toppen af ​​krydsfiner.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com