# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Hvordan laver Reol Bed
Soveværelsesmøbler kan være ekstremt dyrt, især hvis du køber kvalitet stykker , der kommer til at vare . Hvis du bare har brug for en enkel seng sæt og ikke ønsker at tilbringe en masse penge på det, kan du re -purpose en gammel reol til at udføre opgaven . Ved at lægge en robust , ubrugt reol fladt på gulvet og styrke den med krydsfiner , kan du oprette en funktionel sengeramme . Fyld blot rammen med en billig madras , og du har en helt ny seng. Ting du skal
Reol
1/4-inch krydsfiner
Blyant
Elektrisk håndboremaskine
1 1/2-inch træskruer
Kontakt papir
Madras < br > Ark og talsmanden
store puder (valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
1

mål længden og bredden din madras og finde en reol af lignende dimensioner. Reolen skal være robust og hylderne skal vedlægges - de bør ikke være den slags, der hviler på pinde indsat i rammen. En tvilling eller dobbelt madras er den nemmeste at matche , men du kan være i stand til at finde en reol bred nok til at gøre en ramme til en dronning seng.
2

Læg reolen fladt på jorden med bagsiden opad. Hvis din reol er dækket på bagsiden , skal du bruge en skruetrækker til at fjerne det.
3

Skær et ark 1/4-inch krydsfiner til længde og bredde dimensioner, du beslutsomme og lægge det fladt på toppen af ​​reolen .
4

Make blyant hvor du vil forbore starthullerne til skruerne . Lav to markeringer i hvert hjørne , 1 tomme fra hjørnet, og ved hver samling , hvor en hylde forbinder til rammen af ​​reolen . Bor starthullerne med en elektrisk håndboremaskine .
5

Sæt 1 1/2-inch træskruer i hver af de forborede starthullerne . Bor skruerne i indtil hovederne flugter med krydsfiner.
6

Lay ark kontakt papir på toppen af ​​krydsfiner , rette kanterne til at dække hele overfladen . Du skal blot skræl opbakning fra papiret og anbringe klæbende side til krydsfiner. Dækker krydsfiner med kontakt papir vil forhindre træ fra gnidning og farvning undersiden af ​​din madras .
7.

Placer bogreol mod en væg i dit soveværelse , hvor du kan lide , og centrere din madras på toppen af ​​det .
8

Gør din seng, som du foretrækker med lagner og dyne. Hvis reolen er en lille smule bredere end madrassen kan glide madrassen hele vejen til kanten af ​​reolen , men efterlader plads mellem madrassen og væggen. Fyld hullet med store puder til at skabe en daybed effekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com