# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Ideer til Funky Spejlet Hovedgavle
Du behøver ikke at have en masse penge for at få en dramatisk soveværelse. Alt du behøver er en funky hovedgærde der passer til din stil. Når du bruger spejle i dit hovedgærde design du tilføjer et element, der vil hjælpe med at holde dit værelse lys, lys og stadigt skiftende med det omgivende miljø . Genbrug vintage spejle eller skabe noget helt nyt , når du designer en spejlet hovedgærde. Glamorous Chic

Intet er mere romantisk og rig udseende end en stor, forgyldt spejl . Uanset om det er en autentisk antik eller en hjemmelavet reproduktion , en erklæring stykke som dette gør en funky hovedgærde.

Ekstra store spejle med udskårne trærammer er tilgængelige på arkitektoniske bjærgning butikker eller kan findes på online auktioner. Når den placeres det bag en seng med det samme forvandler soveværelset ind i en velhavende plads til at slappe af i. En mere budget-venlige mulighed vil være at finde et ekstra stort spejl , nær bredden af ​​sengen og tæt på højden af ​​loftet , og købe tunge træramme stykker til at tilpasse den. Paint træramme guld derefter montere på overfladen af ​​spejlet med krog og løkke selvklæbende tape. Du får en lignende rig look med din egen funky spin.

Rammespejl Design

hjems indretning og byggemarkeder sælger mellemstore vægtæppe spejle , der er indrammet i dekorative firkantede eller runde rammer. Når du køber flere identiske indrammede spejle kan du samle en funky hovedgærde , der vil ligne en dyr custom job. Få arbejdet gjort i én tur ved at måle vægplads fra toppen af ​​dit spejl til loftet , og bredden af ​​sengen . Kig på dimensionerne af indrammet spejl du kan lide og beregne antallet af spejle , du skal bruge ved at dividere vægplads af dimensionerne af spejlene . Fastgør dem til væggen med krog og løkke , skræl og stok tape , i et gittermønster meget som du ville lægge fliser . Tag denne funky hovedgærde hele vejen til loftet for at skabe et dramatisk brugerdefineret udseende .
Farm Fresh

værftet salg shoppere og dem, der trold den arkitektoniske bjærgning butikker ved, at vintage vinduer kommer i alle mulige former og størrelser. Når du kommer på en stor fan vindue fra en gammel stald eller en multi- sprossede storm vindue med en funky rød maling job, du har de rå materialer til en virkelig iøjnefaldende spejlede hovedgærde.
Brugerdefineret -cut spejlglas til at passe i ruden område eller blot montere et stort spejl bag en rektangulær storm vinduesramme og hænge bag sengen på væggen. Resultatet vil være en tredimensionel hovedgærde , der tilføjer arkitektonisk interesse til en cookie-cutter soveværelse. Overvej dækker malet eller skår maling job på vinduerne med nogle klare fugemasse til at beskytte dig mod kradsende kanter og potentielle bly maling chips .
Mini Spejle

En ideel projekt for obsessiv-kompulsiv familiemedlem, bruge små rektangulære spejle fra din lokale hobby butik for at skabe en enestående spejl - collage hovedgærde , der vil gøre dit soveværelse funky. En nem tilgang til dette projekt er at skære et stykke af krydsfiner den størrelse du ønsker dit hovedgærde at være og bruge varmt lim til at fastgøre individuelle spejle til at fylde brættet . Når du starter med en lige linje , kan du lægge hvert spejl " flise" hurtigt at fylde brættet . En mere dramatisk metode er at bruge mosaik spejl stykker til at fylde brættet for en kringlet konstrueret og lysafbøjende og reflekterende sidste brik .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com