# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Hvordan laver Cuts til en køjeseng Stige
Sådan sikkert installere en krog køjeseng stige til et træ køjeseng , skåret riller i den øverste køje ramme. Disse riller er nødt til at være samme bredde som krogene på stigen , du installerer . Det bedste værktøj til brug for dette job er en bajonetsav udstyret med en træ- kniven. Med dette værktøj , vil du være i stand til at foretage hurtige , præcise snit til at skabe rillerne at holde ladder.Things du har brug
Blyant
Bajonetsav
Træ - skæring bajonetsav klinge hoteltilbud Chisel
Vis Flere Instruktioner
1

Indstil køjeseng stigen , du ønsker at installere i stedet på den køjeseng , hvor du ønsker det til at holde . Med en blyant , spore de strækninger, hvor stigen kroge gør kontakt med køjeseng rammen. De fleste stiger har to kroge , så du skal trække fire linjer - én linje på hver side af hver krog .
2

Sæt stigen til side og tage din bajonetsav . Line up bladet med den første linje og skæres 1/2 tommer til 1 tomme dyb. Gentag dette for de næste 3 linjer. Din skære dybde bør være konsekvent .
3

Indsæt bladet af en mejsel ind i en af ​​de afskårne linjer. Lirke de to brændeknuder mellem cut linieparrene og derefter køre den skarpe del af bladet over ru træ overflade for at glatte det ud . Du skulle nu have to 1/2-inch til 1 -tommer- dybe spalter skåret i rammen.
4

Indsæt din køjeseng stigen kroge i åbningerne man skærer ud af køjen sengeramme . Hvis stigen kom med skruer til fastgørelse det til rammen , skal du følge de medfølgende vejledning for at fastgøre den til rammen. Hvis ikke, vil din stige stadig forblive i position uden skruer på grund af de pladser, du skåret ind i rammen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com