# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Sådan Paint Over en rusten antikke seng
samlere og dem, der hyppigt værftets salg anser antikke senge en præmie finde på de fleste garage salg og loppemarkeder . Før Første Verdenskrig, amerikansk fremstillede jernsenge vi blandt de fineste senge i verden. På grund af deres kvalitet konstruktion, er det ikke svært at genskabe selv en rusten seng at skabe et smukt sted at lægge dine head.Things du har brug
Steel- strittede stålbørste
80 sandpapir korn
sandblæser < br > Mineralsk terpentin
Phosphorsyre
Oliebaseret primer
oliebaseret maling
rene klude myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Fjern rust og Løstsiddende maling ved hjælp af en stål - strittede stålbørste og 80 sandpapir korn . Før du maler en antik seng , bliver du nødt til at fjerne alle de rust . Maling vil ikke holde sig til rust , så fjerne og neutralisere rust før maling.
2

Tør overfladen af den antikke seng med mineralsk terpentin og anvende fosforsyre til nogen savnet eller utilgængelig rust på antikke seng . Dette vil konvertere rust til en ferri - phosphatcoatingen let at skrubbe til fjernelse. Syren vil tage en dag til at trænge ind i rust .
3

Rengør sengeramme grundigt og fjerne alle spor af syre eller flager materiale . Tør den af med en klud og kontrollere det er helt tørt , og alle rustflager er blevet fjernet , før du fortsætter .
4

Påfør et lag af oliebaseret primer på sengerammen og lad det tørre helt. Kontroller, at malingen er passende for det metal af din seng.
5

Påfør et efterbehandlingsovertræk hjælp af en oliebaseret metal - maling. Male hele antikke sengeramme fra toppen til bunden. Helt male hver bar før man går videre til den næste. Brug spraymaling for at nå de små sprækker af scroll arbejde og detaljer. Antikke senge var traditionelt fås i hvid eller sort , hvis du ønsker at gendanne sengen til dens oprindelige tilstand. Det er blevet trendy at male senge i lyse , utraditionelle farver som turkis , pink eller gul for et lurvede- chic look.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com