# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
DIY Prinsesse Fort Bed
Omdan dit barns træ seng i en prinsesse fort seng med et par enkle forsyninger og et par timer. Din lille pige vil føle sig som kongelige i hendes hyggelige private fort. Dette projekt er et økonomisk alternativ til dyre detail fort senge. Let at samle og nem at tage ned , dette gør-det- selv prinsesse fort seng er en effektiv løsning for regnvejrsdag sjov eller sleepovers.Things du har brug hoteltilbud Sparkly spraymaling
Fire målestokke (eller 2 -by -2- tommers træplader , 3 -meter lang)
Træskruer , to tommer
Bor hoteltilbud Stor lilla ark
tegnestifter
to store lyserøde ark
Fabric saks
Sparkly bånd
Fabric lim Salg Pink og lilla puder og tæpper myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Paint fire yard pinde eller 2 -by- 2 tommer træplader med sprudlende spraymaling . Lad malingen tørre helt.
2

Vedhæft en målestok eller træ bord til hvert hjørne af træ seng ved hjælp af to -tommer træskruer for hver pind . Det er de stillinger til fortet.
3

Drape en stor lilla ark på tværs af de fire stillinger . Fastgør hvert hjørne af arket til et indlæg ved at trykke på en tegnestift trug arket og ind i toppen af ​​målestokke . Dette blad er taget af fortet.
4

Fastgør hjørnet af en stor lyserød plade på siden af ​​en af ​​de målestokke med en tack . Stræk arket langs siden af sengen hele vejen til den næste målestok . Brug en tack til at fastgøre det. Træk resten af arket på tværs af bunden af ​​lejet og til den næste målestok . Brug en tack til at fastgøre det øverste hjørne af arket til stillingen . Gentag med et andet ark omslutter sengen helt.
5.

Beslut dig for et sted at installere en dør for fortet. Brug stof saks til at klippe en klap for døren i den ønskede placering. Brug stof saks til at klippe flere huller og åbninger i arkene at bruge som vinduer og udsigtspunkter huller.
6

Vedhæft sprudlende bånd omkring vinduer og døre klap ved hjælp af stof lim . Lad limen tørre før de tillader børn at bruge fort.
7

Place pink og lilla puder og tæpper på sengen . Dette vil skabe en hyggelig og indbydende rum .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com