# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Hvilken størrelse Wood bruges til at gøre seng lameller
? Senge kommer i flere størrelser , der passer til børn , teenagere, voksne og par. De består af en ramme og madras og i nogle tilfælde , en headboard og /eller footboard . Hvad du ikke ser er, at madrassen holdes op af lameller, som sikrer, at madrassen ikke falder igennem rammen og til jorden. Størrelsen af ​​lameller skal rumme vægt og størrelse behov i sengen. Størrelse

Lameller bør være et minimum på 3/4 inches tyk til at give nok støtte til kropsvægt på sengen. Noget mindre tilbøjelige til at bryde sammen under vægten af kroppen. Hvis du har brug for ekstra støtte , kan du bruge træ op til 3 1/2 inches tyk. Skær træet til bredden af ​​sengen med lidt ekstra på de kanter, som du kan skære ned til at passe sikkert på indersiden af rammen.
Type

Bed tremme træsort behøver ikke at være en specifik variation. De kan være lavet af alle typer af robust træ , herunder kirsebær , mahogni, eg eller fyr . Tag både træsort rammen af ​​din seng er lavet af og omkostninger i betragtning, når du vælger træ til seng lameller . For eksempel er fyr er en billig træsort , men er også blødere end kirsebærtræ eller eg .
Finish

Du kan enten købe træ, der er allerede er slebet eller sand den ned, før du placerer den på rammen. Splinter kan sætte sig fast i din hud eller din madras og at snavs, støv, snavs eller bugs at få i det . Da træet ikke vil blive udsat for, er det ikke nødvendigt at farves eller forseglet, men du kan tilføje en finish, hvis du vil have et ensartet udseende på din seng . Anbring ikke lamellerne på plads, indtil finishen er helt tørt.
Placement

Placer lamellerne jævnt langs længden af rammen. Hvis du føler , at antallet af lameller , du bruger til sengen er ikke nok , tilføje mere . Hvis lamellerne ikke er helt lige på tværs og har nogen kurver eller buer , placeres den øvre eller høje side opad for at give sengen mest støtte.

Specifik Bed tremme Størrelser
< br >

forskellig størrelse din madras og sengeramme kræver dine lameller til at være forskellige længder.

dobbeltseng, måler den mindste 38 inches tværs. Leaving omkring 1/2 tommer på hver side af lamellen at det kan passe ind i rammen, i modsætning til at være på toppen af ​​det , skåret lamellerne til 37 inches. Du kan være nødt til at tage dem i en tomme i stedet for 1 /2 tommer , hvilket resulterer i en 35 - tommers tremme . En fuld størrelse seng er 53 inches tværs , hvilket resulterer i enten 52 eller 51- tommers boards. For en dronning seng , skære lamellerne til 58 eller 59 inches, og for en konge , skal lamellerne være 74 eller 75 inches.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com