# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Hvordan man opbygger en PVC Canopy Ramme til en full-size seng
Alene gaze stof over en himmelseng giver en finurlig følelse til ethvert soveværelse . Uanset om du laver en baldakin til din lille prinsesse eller det strømmende stof omkring sengen blot appellerer til dig , PVC-rør er bare materiale til brug . Du kan bygge en PVC baldakin ramme til en fuld størrelse seng i løbet af en eftermiddag. Alt du behøver er en nedstryger og et par til at fastgøre rørene. Ting du skal
Målebånd
Nedstryger
3/4-inch PVC-rør , 120 inches lang, 8 stykker
24 -tommer- lange plastic kabelbindere
Trevejs PVC hjørne stik, 4
To-vejs PVC -stik , 4
Tre- vejs PVC T-stik , 2
Stepladder
Vis Flere Instruktioner
1

måle længde og bredde af din seng. En standard full-size seng måler 75 -by -54 inches.
2

Skær to af de PVC-rør i fire 27- tommer stykker og fire 12- tommer stykker med nedstryger . Placer røret i en bispehue boks til at hjælpe dig med at foretage en jævn , lige snit .
3

Stand de fire 75 -tommer PVC-rør lodret imod fuld størrelse frame stillinger. Fastgør rørene med plast kabelstrips . Brug to bånd per indlæg.
4

Placer en trevejs- PVC hjørne stikket på den øverste ende af de fire lodrette PVC-rør . Sæt enden af hver af de 12 -tommer PVC stykker i stikkene .
5

Placer en tovejs- PVC -stik på enderne af hver af de 12- tommer stykker . Sæt en 27-tommer stykke rør ind i stikket og fastgør trevejs T-stik til de andre ender . Isæt de to andre 27- tommer stykker i den anden side af T-stikkene og forbinde dem til de to-vejs stik knyttet til de mindre 12 -tommer stykker af PVC. Dette afslutter siderne af rektanglet , med lidt buede stykker i hjørnerne .
6

Skær de resterende PVC-rør i tre 54- tommer stykker . Gem sidesten stykker for fremtidige projekter eller kassere.
7.

Isæt to af rørene i enderne af tre-vejs -stik , som du tidligere indsat i toppen af ​​de lodrette rør forbundet til sengestolperne til oprette enderne af rektanglet. Sæt den tredje 54- tommer stykke rør ind i T-stik i midten af ​​hver side for at støtte de canopy siderne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com