# >> Hus Have > >> Furniture >> senge >>
DIY køjeseng Loft Planer
Opbygning af en køjeseng hems er en glimrende måde at maksimere soveplads og give børnene med et sjovt sted at sove i processen. Køjesenge er uendeligt tilpasses, og kan bygges med to enkeltsenge eller en tvilling og noget andet. De grundlæggende planer vil bygge to enkeltsenge , men dette kan nemt justeres med tilføjelse af et tredje sæt stillinger for at støtte en større seng. Montering af en køjeseng kræver hjælp fra en assistent og minimal materialer og tools.Things du har brug
60 -tommer 2 -by- 4s ,
8 Bor
Bor
Træskruer , 2 1/2-inch
36 -tommer 2 -by- 4s , 4
83 -tommer 2 -by- 4s , 4
39 -tommer 2 -by- 4s , 12

Vis Flere Instruktioner
1

Stack otte 60 -tommer 2 -by- 4s i par, med ét placeret på toppen af ​​den anden. Line up parrene , så de er alle selv og bore otte huller gennem dem , jævnt fordelt langs bestyrelser. Fastgør 2 1/2-inch træskruer i hver af hullerne og spænd dem forsvarligt at gøre fire stillinger .
2

fastsat to stillinger parallelt med hinanden på jorden, med omkring 30 inches mellem dem. Placer en 36 -tommer 2 -by- 4 vandret på tværs af dem , 12 inches fra hver ende af stolperne. Juster boards så at enderne af disse horisontale boards , som er de end support boards, er selv med ydersiden af ​​stolperne.
3

Bor fire huller gennem hver ende støtte bestyrelsen og i stillingen under den. Skrue 2 1/2-inch træskruer ned i hvert hul stramt at fastgøre brædderne sammen . Gentag med to ekstra stillinger og to ekstra end support boards at afslutte hovedgavl og footboard af køjeseng, som bør være identiske.
4

Stå op hovedgavl og footboard 77 inches fra hinanden , med hjælp af en assistent. Anbring dem parallelt med hinanden , med den endelige support boards vender indad . Hold op en 83 -tommer 2- af -4 mod siden af ​​hovedgærdet og footboard , på ydersiden af de stillinger, og selv med en af ​​de ende support bestyrelser.
5

Bor fire huller gennem denne lange bord, som er sidestøtte bord, og ind i hovedgavl og footboard . Fastgør sidestøtte bestyrelse på plads med 2 1/2-inch træskruer . Gentag for at tilføje to skruer gennem sidestøtte bestyrelsen og ind i hver ende support bord.
6

Gentag denne installation proces for at tilføje yderligere tre side støtte bestyrelser til ydersiden af ​​hovedgavl og footboard , niveau med tre andre ender af end support bestyrelser .
7

Position seks 39 -tommer 2 -by- 4 brædder på tværs af hvert par af side support boards med deres brede sider vendt nedad. Bor to huller gennem hver af disse bestyrelser , som er de liggeflade bestyrelser, og ind sidestøtten boards for i alt 48 huller. Fastgør liggeflade brædder med 2 1/2-inch træskruer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com