# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Er der en forhøjet Bed Brug en Box Spring
? En komfortabel madras er det vigtigste aspekt af en god nats søvn for 92 procent af amerikanerne , ifølge National Sleep Foundation for 2011 Bedroom Poll. Lige så kritisk , er imidlertid den ekstra støtte fra boksen foråret . Forhøjede senge er købt med højere baser og behøver ikke en boks foråret i højden ; dog bedre søvn Rådet anbefaler brugen af ​​en æske foråret på alle tidspunkter. En kasse foråret sæt mellem madrassen og sengerammen vil ophøje din seng, mens det stadig giver komfort og en god nats søvn. Forhøjede Senge

Senge har måske oprindelig blevet ophøjet fra gulvet for at beskytte sveller fra edderkopper , slanger og andre skadedyr , samt beskytte dem fra kold luft træk. Nogle mennesker vil måske foretrække en forhøjet seng i stedet for de moderne stil lav-til- the-ground platform senge . Højere sengerammer er tilgængelige fra nogle møbelproducenter .

Loftsenge

Lejlighedsvis benævnt forhøjede senge, er hems rejst skulderhøjde eller mere over gulvet. Disse bruges i små lejligheder og studerende digs , og give mulighed for udnyttelse af rummet nedenunder til andre aktiviteter. Rammen på hems er tættere på loftet og ikke kan rumme både en boks foråret og en madras , men en sovekabine på sådan en seng risikerer rygsmerter og madras skader over tid.

Box Spring

normalt lavet af en klud -dækket træramme indeholdende trådfjedre , boksen foråret er grundlaget for sengen. Dette har erstattet de traditionelle foråret senge fremstillet i 1950'erne og 1960'erne . Boks foråret baser kan anvendes uden sengerammer og vice versa ; Men en almindeligt træ sengebund har sine ulemper . Formålet boksen foråret er at øge højden af ​​sengen, til at absorbere stød og reducere slitage på madrassen , og for at give et fast, fladt fundament for madrassen.

Hus Have © have.989214.com