# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Sådan Saml en Ikea platform seng med skuffer
Ikea er en global husholdningsprodukter virksomhed, der har gjort flad -box , gør-det- selv montering af møbler en norm for forbrugerne overalt. Virksomheden begyndte som et enmands- operation i landlige del af Sverige i begyndelsen af ​​1940'erne . Siden da er det udvidet til tre kontinenter , hvor han sælger et komplet sortiment af sine billige moderne møbler i sin underskrift blå og gule supermarkeder . Ikea platform senge består af et robust , rektangulær grundflade , over hvilken lameller understøtte en madras, hvilket eliminerer behovet for en boks foråret . Opbevaringsskabe åbninger er udformet i siderne af sengerammen , kanalisering vægten af strukturen og sengen omkring dem, og i gulvet . Ikea senge er udstyret med al den nødvendige hardware til deres samling . Ting du skal
Skruetrækker
Hammer
Vis Flere Instruktioner
1

Forbered platform støtte til madrassen ved at installere en skrue -in anker ( del 112996 ) på hver af de to side rim understøtninger , og hver af de to endestykker. Start hver anker i sin tilsvarende pilot hul i midten af ​​hvert bord, og bruge en skruetrækker til at fastgøre ankre på plads.
2

Installer to skrue -in ankre ved hver ende af begge endestykker . Sæt skrue -lock skruer ( 110630 ) , i hvilke skrue -in ankre er designet til at passe ind i to tilsvarende forboringer ved hver ende af side fælg understøtter. Indsæt et træ dyvel ind i hver ende af den lange center støtte stråle , og arrangere alle brikkerne i et kvadratisk mønster med kanten støtter på siderne , de endestykker i top og bund vinkelret på støtterne , og centret støtte stråle op midten.
3

Vip ende hætter op , og skub skrue -in ankre i de åbne pilot huller i hver ende af fælgen støtter og center support. Sæt den ene mere skrue -lock befæstelser i hver ende af center support og brug skruetrækkeren til at stramme låsene en halv omgang , så alle brikkerne holde sammen .
4

Find de to skuffe separatorer , der ligner almindelig brædder med et stort hak i det ene hjørne . Installer et træ dyvel i den nederste kant af hvert bord, og skub det ned over skrue -in anker stikker ud fra det øverste af siden rand. Sæt en skrue -lock søm ind pilot hul og låse brædderne på plads.
5

Sæt to skrue -in ankre i hver ende af den lange, tynde center lamel . Læg tremme op midt i den struktur, du allerede har bygget, så ankrene passer ind i pilot huller i toppen af endestykkerne . Sæt to skrue -låse i pilot huller i endestykkerne , og stram dem. Sæt to lange gevind skruer ( 100215 ) i forboringshullerne ved midtpunktet af centret lamel , og bruge unbrakonøgle med sengen til at stramme skruerne . Brug to mere gevind skruer til at montere støtte gulvet i samme centrale placering over midten tremme .
6

Installer to vandrette lameller langs begge side af rammen ved hjælp af den samme metode, du brugte til center tremme .
7.

Indsæt trædyvler ind i undersiden af ​​jernbane stykker, som vil linje alle fire sider af sengerammen . Installer en dyvel og en skrue - i anker i hvert hjørne dannet af de fire stykker , og passe dem sammen først. Så passe dem på kanten af rammen. Brug skrue -lock skruer til at holde dem på plads.
8

Vend ramme over så det står lige side opad . Brug kort gevind skruer ( 113.928 ) for at installere skuffe skinnerne på plads , sætte en på hver side af de fire åbninger i siden af ​​rammen . Brug to vinklede skrue -in ankre og to skrue -lock skruer til at holde en flad ende dække bord til rammen i hver ende. Skru en tynd, gevind skrue ( 109.504 ) i hver af de fire hjørner af den platform, der dannes af ende-og sidedæksel bestyrelser på toppen af ​​rammen.
9.

Læg tremme samling på rammen , og brug en tynd, gevind skrue på hver lamel at holde lamellerne på plads.
10

Saml skufferne ved at installere to skrue -in ankre i hver ende af frontpanelet. Skub sidepanelerne på plads i løbet af de ankre , og bruge skrue -lock skruer til at holde delene sammen . Skub skuffen nederst i rillen forudsat , og installere på bagsiden af ​​skuffen på plads , kørsel pigtråd stifter ( 110519 ) ind i de forborede huller med en hammer. Skub den samlede skuffe i skuffen åbning i siden af rammen , så det hviler korrekt på sporet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com