# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Hvordan man opbygger en Bed Nook ind i en mur
Alcoves i væggen i et rum ofte vise sig en hindring , når arrangere seng møbler, men at opbygge en seng krog i væggen optimerer plads , hvilket frigør gulvet for aktiviteter eller møbler. I mange rum , skabe rager ud fra væggen , hvilket efterlader en fordybning , som er ideel til en seng krog. En ramme er bygget mellem de to vægge til at understøtte en madras og trim muligheder bidrage til at opnå en indbygget look. Dormer rum også fungerer godt til at bygge seng kroge . Afhængig af størrelsen af niche, kan rummet rumme en dobbelt eller fuld størrelse seng. Ting du skal
Flad bar
Målebånd
Chalk
Razor kniv
2 -by- 4-tommer tømmer
Geringssav
Træ lim
3 - tommer træskruer
Power bore
stud Finder
2 - ved -6 -tommer boards
3/4-inch krydsfiner
Wallboard dækker
1/2-inch krydsfiner hoteltilbud Støbning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern fodpanelet eller kvart- runde trim fra alkove med en lille flad bar .
2

Mål madrassen der skal anvendes og måle dybden og bredden af ​​det område mellem væggene . Hvis madrassen er smallere end dybden af ​​alkoven , har planer om at indstille sengen i lidt , hvilket skaber en indsat læbe .
3

Marker en linje på gulvet for den forreste kant af madras, ved hjælp af et stykke kridt . Hvis rummet er tæppebelagt , skåret ud tæppet med en barberkniv at afsløre undergulvet. Markér madras område på undergulvet.
4

Skær seks stykker af 2 -by- 4-tommer tømmer til at matche mål mellem de to vægge . Det er de horisontale støtteforanstaltninger plader til sengerammen .
5

stak to stykker med brede sider står sammen , anvende trælim og lad dem tørre i henhold til produktets etiket . Skru stykkerne sammen med 3-tommer træskruer ; bruge to skruer i hver ende og bruge ekstra sæt to skruer afstand 6 inches fra hinanden ned på længden af bestyrelsen. Gentag en gang mere for at gøre en anden færdige stykke ; afsat
6

Skru to af brædderne i gulvet med 3-tommer træskruer . ; bruge en stud Finder til at finde de bjælkelaget for at sikre, at bestyrelsen er forankret godt. Et bord skod op mod muren og den forreste kant af det andet bord linjer op med kridtstreg på gulvet .
7

Bestem den ønskede højde for den øverste af madrassen , derefter bruge madrassen tykkelse til at beregne den nødvendige længde for de 16 lodrette støtter . Hvis den ønskede finish højden af ​​madrassen er 24 inches og madrassen er 4 inches tyk skal sengerammen tegner sig for 20 inches i højden . Sengerammen udnytter alt tre 2 -by- 4 horisontale bæreplader , som har en godstykkelse på 1 ½ inches hver. Fratræk alt 4 ½ inches fra 20-tommers højde er nødvendig for at få 15 ½ inches for hver af de 16 lodrette støtter .
8

Skær 16 lodrette støtter fra 2- af -4 tømmer , ved hjælp af beregninger for den ønskede lejehøjde . Skær brædderne med en geringssav til at opnå en ren, lige snit gennem hvert bord.
9

Stack to lodrette støtter med brede sider står sammen, anvende trælim og lad dem tørre i henhold til produktets etiket . Skru stykkerne sammen med 3-tommer træskruer ; anvende to skruer i toppen , to i midten og to i bunden. Gentag med de resterende lodrette støtter , indtil du har otte færdige stykker
10

Skru lodrette støtter til de horisontale støtteplader installeret på gulvet. ; en støtte støder mod væggen i hver ende af den horisontale plade , og de ​​to andre er jævnt fordelt mellem enderne . Hver af de vandrette plader kræver i alt fire lodrette støtter . Sæt skruerne i en vinkel til at sikre en ordentlig hold ; du kan foretrække at forbore pilot huller og bruge 3-tommer selvskærende skruer
11

Placer de resterende to vandret støtteplader på toppen af ​​de lodrette støtter . ; disse er de dobbelt stablet 2 -by- 4s afsat i trin 5. . Påfør trælim til de lodrette støtter , hvis det ønskes , skru derefter støtte pladen til de lodrette understøtninger med 3-tommer træskruer indsat i en vinkel. hoteltilbud
12

Mål afstanden mellem de forreste og bageste støttestrukturer , derefter skæres to stykker af 2 -by- 4 tømmer til denne længde.
13

Skru disse stykker på plads med 3 tommer træskruer på hoved-og fodenden af sengen for at skabe ende klamper til at rumme madrassen . De endelige klamper er installeret med brede sider vender i og toppen af ​​klamperne flugter med toppen af ​​støttestrukturer .
14

Kør en elektronisk stud Finder langs hver væg til at finde de stutterier , så anker de endelige klamper til væggen gennem studs .
15

Mål bredden og dybden af ​​den færdige sengeramme , derefter skæres madras understøtter at passe rammen. Skær en 3/4-inch stykke krydsfiner til at dække hele området rammen eller skæres flere 2- ved -6- tommer bestyrelser til dybdemålingen og rum dem 1/2-inch hinanden ned sengerammen . Skru på plads med 3-tommer træskruer i hjørnet af hver 2- ved -6 eller afstand 6- inches fra hinanden på krydsfiner .
16

Mål forsiden af ​​den færdige sengeramme, så dækker med dit valg af vægplader belægninger, såsom sheetrock eller krydsfiner beklædt med træ finer, wainscoting eller beadboard . Hvis det ønskes, installere skuffer eller kabinetter døre for ekstra lagerplads i de tre åbne rum mellem lodrette støtter . Paint disse finish enhver farve til at matche resten af ​​rummet .
17

Tilføj til den indbyggede effekt med en proscenium -arch -style frame installeret over sengen , ved hjælp af et stykke 1/2 -tommers krydsfiner skåret med dit valg af design, såsom et telt -formet ramme eller buet design. Skru en 2 -by- 4 ind loftsbjælker og skrue to korte stykker i knopperne på toppen af ​​muren - disse stykker skal være kortere end buen stykke . Skru krydsfiner bue ind i de 2 -by- 4S med 3-tommer træskruer for et sikkert greb . Mal krydsfiner og slut af med krone støbning , hvis det ønskes.
18

Indstil madrassen på plads på toppen af ​​krydsfiner eller 2- af -6 dyner . En kasse fjeder er ikke nødvendigt for denne struktur.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com