# >> Hus Have >  >> Furniture >> soveværelse Møbler >>
De bedste bærbare senge
Når det kommer til at vælge en bærbar seng , du ønsker at overveje komfort, holdbarhed og rimelige priser. Den bedste bærbare seng valg på markedet i dag er barnesenge og luftmadrasser. En barneseng tilbyder holdbarhed og komfort med rivefast stof. En luftmadras kan tilbyde komfort ligner en traditionel madras med indbyggede luftfjedre til ekstra støtte . Den bærbare Cot

En barneseng er nem at sætte op og nedbryde . Typisk er der ikke mere arbejde, der kræves , end blot at trække ud ben og hvile barneseng på et plant underlag . Mens camping , kan du nyde komfort, mens du sover over jorden i stedet for på det. På jorden med en luftmadras eller kun en sovepose , kan du føle klipper og ujævnt terræn under dig. Dette kan resultere i kroppen ømhed næste morgen. Børnesenge tilbyde støtte med deres meget slidstærkt stof , der konturer på kroppen for at hjælpe dig med at sove effektivt.

Luftmadrasser

En luftmadras er en glimrende mulighed for en bærbar seng . Mange luftmadrasser tilbyder indre luftfjedre , der giver støtte og komfort ligner en traditionel madras . Luftmadrasser rulle op bekvemt engang deflateret og kan placeres inde i en lille pose. Du kan gemme en luftmadras i bilen eller derhjemme, så den er tilgængelig for sidste-øjebliks- gæster eller ture, hvor de traditionelle senge ikke er tilgængelige. Luftmadrasser er også ideel , når camping , hvis du vil have noget af komforten din seng derhjemme tilbud. Men en luftmadras ikke tilbyde den samme holdbarhed som en bærbar barneseng . Luftmadrasser kan punkteres nemt , får dem til at punktere , selv efter at være blevet lappet .

Kvaliteter af bærbare senge

Når du vælger en bærbar seng , du ønsker at overveje kvalitet og komfort. Ideelt set , skal du vælge en producent, som du stoler på og kender gør kvalitet produkter, der er bakket op af en pengene tilbage garanti . Der er ingen rigtige eller forkerte bærbar seng for hver person. Præferencer, når du vælger omfatte den type støtte, du gerne vil, tykkelsen af ​​madras du foretrækker , og størrelsen og stil, der passer til din smag . En højere person ville ikke have en barneseng, der er traditionel længde. De fleste senge er også vandtæt , hvilket er nyttigt for camping. Når det kommer til en luftmadras , kan du vælge mellem enkelt - niveau og dobbelt niveau luftmadrasser , der er tilgængelige i to , dronning og konge størrelser. Hvis du foretrækker at være højere fra jorden , så en dobbelt - niveau madras er ideel for dig . Nogle luftmadrasser også komme med en indbygget pumpe , der gør inflation og deflation en leg .
Bruger til bærbare senge
p Hvis du søger efter en bærbar seng, overveje, hvad du vil højst sandsynligt bruge det til. Hvis du ønsker at lejr ofte, så en bærbar barneseng kan være ideel for dig. Hvis en bærbar seng er til ekstra soveplads , når du rejser , eller når gæster besøger , end en luftmadras kunne være en bedre pasform. Både barnesenge og luftmadrasser er praktisk, behagelig og nem at opbevare.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com