Realiseringen af ​​et Stof- Polstret Dronning Hovedgavl
For at tilføje drama til et soveværelse plads , skabe en one-of -a-kind polstret hovedgærde til at matche din rummets indretning . For at sikre hovedgærde vil passe en queen-size seng , blot dække en færdig hovedgærde eller bruge sine målinger for at oprette din egen. Når du har besluttet på en figur til din hovedgærde, kan du tilføje et stof til at koordinere med dit design ordningen. Polstringen af hovedgærdet vil ikke kun tilføje tilstedeværelse til sengen, vil det give behagelig støtte til resting.Things du har brug
Krydsfiner
Tabel stiksav
Rul så (valgfrit) hoteltilbud Beskyttelsesbriller KAYAK Kursus sandpapir korn
fugtig klud
Spray lim
2-tommer polstring skum
Utility kniv
Bomuld pladevat
Hæftepistol
Fabric
Saks

Vis Flere Instruktioner
1

måle dine dronning hovedgærde. Beslut på den færdige højde og form af dine hovedgærde for at bestemme dets størrelse. En standard queen-size seng er 60 inches lang . Brug en eksisterende hovedgærde som model , hvis muligt.
2

Tegn dit hovedgærde på et ark af krydsfiner . Klippe det til størrelse ved hjælp af en tabel stiksav . En rulle Saven kan også bruges til mere dekorative snit. Udjævne eventuelle skarpe kanter med groft sandpapir korn . Tør væk enhver savsmuld med en varm , fugtig klud .
3

Spray forsiden af ​​hovedgavl med spray lim . Anbring et stykke polstring skum over forsiden af ​​hovedgærdet . Vend hovedgærdet slut, når limen er tørret . Skær skum til formen af ​​hovedgærdet med en hobbykniv .
4

Wrap Bomuldspladevat over forsiden af ​​hovedgærdet . Påfør pladevat i et glat, jævnt lag på tværs af fronten. Træk pladevat stramt over undersiden af ​​træ og hæfte pladevat direkte til hovedgærdet .
5

Place stof på en flad overflade . Læg polstret hovedgærde over stoffet . Træk stoffet over kanterne på undersiden af ​​hovedgærdet . Staple på plads med hæfteklammer ca 1 cm fra hinanden på træet.
6

Klip eventuelt overskydende materiale . Når din hovedgærde er polstret , tilføje dekorative accenter som ønsket, såsom knapper , bånd eller rør .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com