# >> Hus Have >  >> Furniture >> soveværelse Møbler >>
Hvordan man opbygger et LCD-TV Lift Cabinet
Byg din egen LCD TV lift kabinet ved hjælp af en eksisterende stykke soveværelse møbler , såsom en gammel kommode . Kommoden skal ændres til at passe til TV og se originalen til værelset. Opnå de nødvendige redskaber til at fuldføre project.Things du har brug
tænger Gammelt kommode
Rundsav hoteltilbud bordrundsav
Boremaskiner
Skruer
trælim hoteltilbud dykker
Sømpistol myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

med en tang , fjerne søm eller hæfteklammer , der blev brugt til at sikre støvdækslet på bagsiden af ​​kommoden . Tag skufferne fra den gamle kommode .
2

Adskil forsiden fra skufferne ved at fjerne enhver søm eller ved at skære dem ud med rundsaven .
3 < p> Indstil kommoden på sin side. Måle dimensionerne af bunden med målebåndet . Skær en ¾ tommer stykke krydsfiner til målingerne med bordrundsav .
4

Indstil krydsfiner nederst på kommoden . Bor huller til skruer i krydsfiner og Kommode med boremaskine . Fastgør krydsfiner til kommoden med skruer.
5.

Mål bredden og dybden af LCD-tv. Tilsæt 1 ½ inches til målinger og overføre dem til toppen af ​​kommoden . Skær et hul i toppen af ​​kommoden for TV lift med rundsaven .
6

Påfør trælim til omkredsen af ​​kommode -skuffe ansigter. Sæt skuffen vender tilbage på kommoden , og fastgør dem med dykker sømpistolen .
7.

Anbring tv'et lift kit ind i bagsiden af kabinettet. Fastgør LCD TV lift til krydsfiner bunden med skruer ved hjælp af boremaskine .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com