# >> Hus Have >  >> Furniture >> soveværelse Møbler >>
Hvordan laver Log Kommoder
Du kan tilføje personlighed til en ho-hum kommode ved forskønne det med logfiler til at gøre det til et stykke af rustikke møbler med landlig charme . Uanset om du vælger at bruge hele træstammer, birkebark eller flade logfiler kan en simpel kommode blive et element af skønhed , der bliver til en samtale stykke . Der er flere hjemmesider, der tilbyder vejledning i, hvordan man opbygger en almindelig kommode , eller du kan købe en på en brugt eller antik butik og tilføje logs til at indgyde det med din egen personlighed. Ting du skal
Logs eller flade træ
Beskæringssaks
bordrundsav hoteltilbud Nails
Hammer
Træ kit
Sandpapir
Utility kniv eller saks
Carpenters lim
Brads eller negle
Flat trælister
Twigs
Skruer
Stain eller lak
Paintbrush eller klæde myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Log Legged Dresser < br >
1

Find fire logs , hver omkring 2 til 3 inches i diameter , og højden på kommoden .
2

Skræl barken fra logfiler , hvis du ønsker. Trim logfiler over alle omstrejfende udløbere og rengør grundigt med varmt vand .
3

Mål højden af Kommode fra gulvet til lige under det øverste stykke , og skære de fire logs til højden .
4

Vælg den bedste side af hver log og placere den side til ansigt udad. Mark loggen for at vise, hvilken side vil blive konfronteret med ud .
5

Lav en 90-graders vinkel skåret ind i siden af ​​loggen vender ind i kommoden . Position denne vinkel skåret over eksisterende kommode ben til at danne en stram pasform og søm på plads.
6

Afslut med en beskyttende lag lak eller bejdse . Tilføj kvist skuffe trækker eller bruge knob til håndtag . Fastgør med skruer.
Slab Wood Dresser
7

Skær hver plade til en ensartet tykkelse .
8

Mål og skære plader til at passe i forhold til eksisterende skuffer , top og sider af kommoden . Markér plader efter, hvor de vil blive placeret .
9

Rengør plade stykker grundigt med varmt vand inden påføring.
10

Nail plader på plads på den dresser . Fyld hullerne med træ kit og sand den samlede stykke .
11

Afslut med et beskyttende lag lak eller bejdse . Tilføj kvist skuffe trækker eller bruge knob til håndtag . Fastgør med skruer.
Birch Bark Dresser
12

Træk birkebark fra træet forsigtigt , trækker kun det øverste lag af bark. Udskårne stykker til størrelse ønskes, ved hjælp af en hobbykniv eller saks .
13

Fjern skuffer fra kommoden inden påføring.
14

Påfør et jævnt anvendelse af lim på bagsiden af ​​bark og placer den på plads. Brug små brads eller søm på kanterne af bark til at holde ender, der nægter at lægge fladt. Tør overskydende lim , der vises på overfladen.
15

Dæk bark med et håndklæde og placere tunge genstande oven på bark. Sørg for, at al bark er dækket, og den samme mængde pres er anvendt over det hele.
16

Lad det tørre natten over.
17

Lim og søm flad trælister på kanter for at skjule brads eller søm og give en ren, færdigt look. Afslut med en klar lak konserveringsmiddel.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com