Hvordan til at passe en dronning lagen til en fuld størrelse seng
queen size senge er lidt længere og bredere end fuld størrelse senge . De lagner , der går på en queen size seng vil være løst på en fuld størrelse , medmindre du justere dem . Justering af en queen size lagen til at passe en fuld størrelse madras er en enkel proces, som du kan udfylde med en symaskine og et målebånd . Ved overlappende stoffet på tværs af længde og bredde af arket , kan du slå en queen size lagen til en fuld størrelse one.Things du har brug
Målebånd
Stof pins
symaskine hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Læg queen size monteret ark på fuld størrelse seng . Centrer arket, så de elastiske kanter alle hænger ned ligeligt over de fire sider.
2

Stand til den ene side af sengen , vender den modsatte side. Træk den løse struktur i lagen mod dig , hvilket skaber en 6-tommer overlap ned midt på længden af arket. Brug målebånd for at sikre overlapningen er seks inches ned hele længden.
3

Pin stoffet på plads ved at placere stof stifter hver 6 inches. Flyt til foden af sengen og står over hovedgærdet .
4

Træk den løse struktur i bunden af ​​arket monteret op , hvilket skaber en 5-tommer overlap i stoffet på tværs af bredden af arket . Mål overlapningen at sikre, at det er 5 inches lang over hele arket , så pin det på plads.
5.

Overfør lagen til symaskinen. Sy 6-tommer overlapning ned på længden af arket på plads, fjerne stof stifter som du går. Sørg for, at overlappet går hele vejen til de elastiske kanter af stoffet.
6

Sy 5 tommer overlap på tværs af bredden af arket på plads, fjerner stifter som du går. Sy hele vejen til de elastiske kanter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com