Hvordan man opbygger Tall Garderobe Skabe
Tall garderobe kabinetter er ekstremt nyttige til opbevaring af store eller lange tøj såsom tunge vinterfrakker , formelle festtøj og kostumer . Lagring sådanne materialer på en måde , der tillader dem at være fuldt ophængt snarere end krøllet nederst øger levetiden for disse beklædningsgenstande ved at forhindre slid på deres nederste dele . Opbygning af disse kabinetter kræver kun basale materialer og grundlæggende værktøjer , og de kan nemt blive bygget i en eftermiddag og sluttede over en weekend. Ting du skal
2 krydsfinerplader , 3/4-by-24-by-72-inch
2 krydsfiner , 1 -by -24 -by- 24-tommer
Bor hoteltilbud Bor
Træskruer , 2 -tommers
2 krydsfinerplader , 3/4-by-24-by-73-inch
Træskruer , 1/2-inch
4 side- mount kabinet hængsler
Knop med vedhæftet fil bolt og møtrik
Wrench
2 magnetiske 2-delte låse
2 plader , 1- af -3 -by- 24-tommer
1- tommer diameter dyvel stang , 22 1/2-inches lange
Træskruer , 1 1/2-inch myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Set ud to 3/4-by-24-by -72 -tommer bestyrelser til at være den side bestyrelser garderoben. Har assistenter holde bestyrelserne parallelt med hinanden på deres længste , tyndeste sider, omkring 2 meter fra hinanden. Sæt en 1 -for- 24- af -24- tommer bord mod den ene ende af sidestykkerne at være den øverste bestyrelse af garderobeskabet . Brug en boremaskine og bor til at lave huller hver 6 inches gennem den øverste bord, og i hver af sidestykkerne . Fastgør dem sammen med 2- tommer træskruer boret gennem hullerne.
2

Gentag på den anden ende af sidestykkerne til at tilføje en 1 -for- 24- af -24 -tommer bund bord .
3

Læg et 3/4-by-24-by-73-inch bord på rammen, og bor huller hver 12 inches gennem det og ind i rammen bestyrelser nedenunder. Vedhæft 2 -tommer træskruer i hvert hul for at sikre denne bageste bord.
4

Flip ramme over og indstille en anden 3/4-by-24-by-73-inch bestyrelse på toppen af ramme være døren. Sæt fire side -mount kabinet hængsler mellem døren og klædeskab, jævnt fordelt omkring en mund fra hinanden og i top og bund . Markér skruehullerne på døren og side bord i garderoben , løfte døren på klem , hvis nødvendigt. Bor huller i hver mærkning og vedhæfte hængslerne med 1/2-inch træskruer .
5

Indstil en knap på ydersiden af garderobeskabet og bestemme den ønskede placering. Markere stedet og bore et hul gennem døren for bolten. Sæt knopbolten gennem hullet , og spænd møtrikken på det på den anden side med en skruenøgle.
6

Position to magnetisk todelte låse på åbningen side af døren mellem døren og side bord. Markér placeringen af deres skruehuller på døren og side bord . Bor hullerne og fastgør låsene med 1/2-inch træskruer .
7.

Bor et 1-tomme hul i midten af ​​to 1- af -3 -by- 24-tommer bestyrelser . Placer en i hver ende af en 22 1/2-inch dyvel med en diameter på 1 tomme . Indstil bestyrelser inde i garderoben på det ønskede tøj hængende højde og bore fire huller gennem ydersiden af ​​sidestykkerne og i hver af disse dyvel support boards. Spænd 1 1/2-inch skruer gennem ydersiden af ​​sidestykkerne og ind i dyvel support bestyrelser.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com