Hvordan installerer jeg og Insert Udskiftning Windows

Tanken om at udskifte et vindue kan være generende, men to forskellige typer af udskiftning af vinduer eksisterer for at gøre dette til en lettere proces : en insert vindue og full frame -vinduet. Hvis området omkring vinduet ikke er forringet eller beskadiget, en indsats vindue giver en nem alternativ. Når det omkringliggende område af vinduet lider skade eller forringelse , der er lidt mere arbejde, der kræves , og et full frame vindue installation er nødvendig.
Ting du har brug
Målebånd
Hammer
Nails
Salg Træskruer
Træ shims
Window
Instruktioner
1

Settle på den type vindue installation til brug derefter måle bredden og højden af ​​vinduet for at blive erstattet . Tage målinger fra forskellige områder og bruge det mindste mål , når du bestiller vinduet udskiftninger. Mål på tre forskellige punkter inde i rammen for bredden og det samme for højden .
2

Kontroller vinduerne efter modtagelsen for at kontrollere at de er den rigtige størrelse og der er ingen skader eller mangler før installation . Hvis der er nogen uoverensstemmelser , så ring til leverandøren og sørge for en udskiftning . Hvis vinduet matcher ordren, så begynder processen med at fjerne det gamle vindue .
3

Fjern det gamle vindue , indvendige og udvendige stop og skærf . Fjern eventuelle hardware eller rester, der vil forstyrre med installationen af ​​et nyt vindue . Sørg for, at eventuelle huller er isolerede .
4

Installer det nye vindue ved at sætte det i rammen, og afregning det på plads . Brug træ shims først for eventuelle ujævne huller ved at placere dem mellem rammen og vinduet. Niveau vinduet og sikre, at det ikke er acceptabelt i rammen. Fastgør vinduet til stellet med træskruer . Vær sikker på at brække stykker af træ shim der rækker ud over vinduet. Isolér og forsegle alle huller, der måtte være til stede mellem vinduet og rammen.
5

Kontroller at sikre vinduet virker ved at åbne og lukke den og teste låsene. Hvis vinduet ikke fungerer korrekt eller låsene ikke sikker , skal du kontrollere at se, om vinduet er i vater. Foretag eventuelle nødvendige tilpasninger, og kontrollér vinduerne. Du kan få brug for at fjerne eventuelle skruer og justere rammen og geninstallere skruerne for at gøre dette arbejde .
6

Ryd op i arbejdsområdet og disponere over de gamle vinduer per de lokale bestemmelser .

Hus Have © have.989214.com