Window Film Installations Værktøjer

Window film kan give dig ekstra privatliv og til en vis grad , sikkerhed og beskyttelse mod solen. Du kan installere vinduet film på din egen , hvis du bruger de rette værktøjer . Brug det korrekte værktøj vil sikre, at din installation går glat og uden en hitch . Du måske allerede har nogle af de værktøjer i dit hus ; men du kan også købe solfilm installation værktøjer fra de fleste hjem forbedring butikker .
Målebånd
Brug et målebånd til at måle dine vinduer.

Måling er afgørende i at installere vinduet film. Ofte vinduesfilmens kommer i ruller , der ikke er den nøjagtige måling af dine vinduer. Desuden kan ulige -formede vinduer, såsom cirkulære vinduer, buede vinduer eller palladium vinduer, kræver ekstra snit til at passe til formen af vinduerne. Ved hjælp af et målebånd , vil sikre, at du gør de rigtige målinger.
Skabeloner
Brug håndværk papir at gøre skabeloner.

Brug skabeloner til at spore ulige formede vinduer. Fastgør skabelonerne til vinduet med malertape , så du kan spore formen. Du kan bruge avis , håndværk papir , Manila papir eller indpakningspapir som dine skabeloner . Når du skærer dine skabeloner , så brug dem som din guide i at gøre nedskæringer på selve vinduet film .
Utility Knife
Brug en hobbykniv til at skære dine vinduesfolie .

Brug en skarp kniv til at skære vinduet film. En hobbykniv vil lade dig skære glatte, lige kanter . Bruge en guide , som en lige lineal til at hjælpe dig med at træffe lange, lige snit .
Sprayflaske
Brug en sprayflaske til at anvende løsningen.

Brug et program løsning til at installere vindue film. En sprayflaske kommer i handy i at anvende løsningen på overfladen af ​​dine vinduer. En sprayflaske frigiver den rette mængde opløsning uden at forårsage for meget dryp på vinduet. Se, at vinduerne er støvfri og ren, så ansøgningen løsning ikke vil efterlade nogen beskidt eller uklar striber.
Sugefod
Brug en gummiskraber til at fjerne luftbobler, der kan danne .

Brug en gummiskraber at anvende vindue film på toppen af ​​vinduesglas . Gummiskraberen fjerne overskydende opløsning og luftbobler.
Kant Tool eller lineal
En kant lineal er din guide i at gøre lige snit .

En kantning værktøj eller lineal vil flade kanter af vinduet film. Værktøjet er også nyttigt som en vejledning i at skære den overskydende vindue film .
Fnugfri klud eller svamp
Brug en svamp til at fjerne overskydende opløsning .

En fnugfri klud eller svamp kan fjerne snavs og overskydende løsninger på toppen af ​​vinduet film for at sikre en ren færdigt look.
Salg Diverse værktøj
En kreditkort kommer i handy i fjerne små bobler.

skraberbladene bidrage til at skrabe eventuelle ru eller klæbrige punkter på overfladen af ​​glasset , der kan forårsage bobler vises. I nogle tilfælde kan du også bruge et kreditkort til at fjerne små luftbobler, som en svaber ikke kan fjerne efter påføring af vinduet film .

Hus Have © have.989214.com