Hvordan fjerner jeg skærme fra American Craftsman Vinduer
?

American Craftsman vinduer er meget almindelige. De specialiserer sig i vinyl vinduer og tilbyde dem i udskiftning og nybyggeri. Disse vinduer er udstyret med en halv skærm lavet specielt til denne producent . Over tid vil disse vindue skærme lider skade og nedskæringer. De vil næsten helt sikkert skal udskiftes i løbet af vinduerne levetid. Det første skridt mod at erstatte disse vinduet skærmbilleder fjerner dem . Dette er en opgave de fleste boligejere kan håndtere på ingen tid.
Hvad du har brug
Skruetrækker
Rags
Instruktioner
1

Lås vinduet og dias det, så det er helt åbent . Kig på skærmen for at kontrollere, at det er beskadiget og ikke fungerer korrekt. Afgør, om der kan fastsættes skærmen eller hvis det skal fjernes fuldstændigt .
2

Kontroller på skærmen og kontrollere for at se, hvordan det er installeret. Find skærmen faner , der er fælles for alle amerikanske Craftsman skærme. Kontroller og sørg for, at tapperne er i god form og ikke brækket overalt.
3

Træk på fanen skærmen på det nederste venstre hjørne af skærmen med din venstre pegefinger. Indsæt en flad skruetrækker hvis det er nødvendigt for at holde det på plads . Tryk på din højre tommelfinger forsigtigt på øverste højre side af skærmen rammen og skub forsigtigt skærmen i rammen fordybning.
4

Grib øverste venstre del af skærmen, og fjern forsigtigt skærmen fra åbningen. Rense området omkring vinduet, hvor skærmen er placeret. Gnid det ned med en ren klud for at fjerne snavs og rester.

Hus Have © have.989214.com