1950'er Dato Idéer

Dating i 1950'erne var sjovt, billig og enkel . Det var forventet, at drengen spurgte pigen ud , betalt for måltidet og satte hende af ved hendes hus. De to ville derefter normalt gå gøre noget, der var let og behageligt , såsom bowling eller ser en film . Der er nogle klassiske 1950'erne dato ideer , der vil bringe sjov og afveksling til din dating liv .
På vej til en Drive-In Movie Theater

Drive-in film var uhyre populær i 1950'erne. Alle slags mennesker ville møde op , snuppe en bid at spise og hovedet til drive-in biograf , hvor de kunne sidde i komfort i deres bil , mens du ser en film med deres dato. Det kan være svært at finde en drive-in biograf , hvor du befinder dig, men hvis du gør det, vil det være en speciel og unik 1950'erne stil dato .
Spise på en gammeldags Ice Cream Parlor

isboder var et populært sted at hænge ud i 1950'erne. Nogle af de mest populære menupunkter inkluderet regelmæssige hjemmet af is , hekseafbrændinger , banan splits , malt , shakes og flåd. I stedet for at gå til en café og taler over en espresso , leder til en gammeldags isbar og deler en banana split .
Går Bowling

Bowling var aktiviteten af ​​valg i 1950'erne. Unge ville hoved der i grupper og slå hinanden på flere kampe i træk , med simpel sjov og en fornøjelig tid med hinanden. Tag din date til en bowlingbane og teste hinandens niveau. Det er endnu sjovere , hvis du har en bowling maraton, hvor du spille flere spil efter hinanden.
Deling af en Malt på diner

Hvad er mere klassiske 1950'erne , end at dele en malt på den lokale diner ? Den sorte og hvide ternet gulv og røde kabiner er et 1950s diner hæftning. Leder der med din date og bestille en hamburger og fries, en grillet ost sandwich eller en BLT . Det er endnu bedre, hvis diner du går til har en jukebox , hvor du kan vælge din yndlingssang til at lytte til, mens du spiser.
Under en 1950s Movie Night

En kreativ og sjov date idé er at leje nogle 1950'erne film og har en filmaften med din date. Nogle af de bedste film i 1950'erne blev " Singin 'in the Rain ", " 12 Angry Men ", " Rear Window " og " søde lugt af succes. " Du kan nyde nogle fødevarer, der var populær i 1950'erne , mens du ser film, såsom grillet kabobs , svenske frikadeller eller kylling potten cirkel .

Hus Have © have.989214.com