Korrekte vinkel for Fortelte

Markiser er ikke kun arkitektoniske enheder, der føjer til skønheden i en bygning, men også væsentlige faktorer i at regulere temperaturen inde i bygningen. Når den er installeret på en ordentlig vinkel , markiser effektivt blokerer den varme middagssolen.
Overvejelser

Markiser påvirke udseendet af et hus. Derfor vil æstetiske overvejelser spiller en rolle i at bestemme vinklen mellem markise og bygningen. Fra et æstetisk synspunkt , den bedste vinkel er 45 grader , ifølge California Energy Commission .
Southern Exposure

I den nordlige tempererede zone , den varme middagssolen skinner på vinduer på sydsiden af ​​huset, så disse huse har brug for markiser mere end andre huse.
middagssolen vinkel

den vinkel, hvor solen rammer vinduet på middagstid afhænger af årstiden og breddegrad , hvor huset ligger . Et velplaceret markise vil blokere den varme sol om sommeren, når solen er højere på himlen ved middagstid, men vil gøre det muligt solen til at skinne ind i huset om vinteren, når det er lavere på himlen ved middagstid .

Angle

Femogfyrre grader er den bedste vinkel for fortelte. Det er bedre at beholde denne vinkel til huse i alle nordlige tempererede breddegrader , og at justere længden af forteltet , hvilket gør det den rigtige længde til at blokere solen om sommeren og lade sollyset at komme ind i huset om vinteren.

Hus Have © have.989214.com