Ulemperne ved glasfiber Windows

Udskiftning vinduer er en betydelig udgift for den gennemsnitlige boligejer , så beslutter, hvilken type rammer til anvendelse bør ikke tages let på. Windows påvirker føler og design af hjemmet, men er også et funktionelt element . Døre og vinduer er de største bidragydere til varme og luft tab i et hjem , så energieffektivitet og isolerende evner produkterne er vigtige overvejelser . Glasfiber vinduer er energieffektive, alsidig og stærk, men de har også et par ulemper.
Time

Den ledende tid en glasfiber vindue er lang , fordi produktionen er arbejdskraftintensiv. Hver glasfiber vindue er en brugerdefineret vindue . Vinyl vinduer kan installeres , så snart en uge efter ordren er afgivet , men glasfiber vinduer tage længere tid. Med stramme tidsplaner på byggepladsen , kan dette længere leveringstid være en stor bekymring.
Cost

Glasfiber er den dyreste udskiftning vinduesrammen type. Glasfiber vinduer har et dyrt fremstillingsprocessen og er ikke bredt tilgængelige. Det lille antal glasfiber vinduesproducenter sænker levering, også stigende omkostninger. Shipping lange afstande kan også signifikant det øge omkostningerne.
Color Fading

Glasfiber vinduer kan leveres i kun et par farver , og de ​​mørkere farver tendens til at falme over tid . Men i modsætning til vinyl udskiftning af vinduer , glasfiber vinduerne kan males.
Ny Process

Fordi glasfiber vinduer er et nyt tilbud på markedet , producenter stadig raffinering processen og lang sigt stabiliteten af ​​produktet er ukendt. Påstande om levetiden af ​​vinduesrammerne er estimater i bedste .

Hus Have © have.989214.com