Byggeri Metoder til Window Wells

Vindue brønde er konstrueret til at give lys til kældre , og også tjene formålet med en underjordisk sikkerhed exit. På grund af disse sikkerhedsmæssige bekymringer , skal vinduet brønde konstrueres i henhold til International Building Codes (IBC) standarder. Disse standarder omfatter vinduesskakt dimensioner, og brugen af ​​sikkerhedstrapper og godt dækker .
Dimensioner

Vandrette områder i et vindue godt må være 9 kvadratmeter og har et minimum vandret projektion og bredde på 36 inches. Dette design standard er beregnet til sikker evakuering af en individuel nedefra -jord beboelse i tilfælde af en nødsituation.
Sikkerhedstrapper Salg

Safety lejdere eller trin er nødvendige for vinduet brønde med en lodret dybde på mere end 44 inches , og de skal være permanent fastgjort . Stiger eller trin er også forpligtet til at have en bredde på mindst 12 inches, og stigen skal rage mindst 3 inches fra væggen . Desuden skal disse lejdere være centreret inden 18 inches af den fulde højde af vinduet godt.
Well Covers

Window godt dæksler skal helt åbne for at give en person at forlade godt område ubegrænset . Desuden skal de være i stand til at åbne med 30 lbs. af kraft eller mindre, og i stand til at understøtte en belastning på 40 lbs. per kvadratfod .

Hus Have © have.989214.com