Den bedste erstatning Residential Vinduer

Udskiftning dit hjem vinduer kan være en vigtig og ofte dyre, udsigt , hvor husejere kan planlægge at tilbringe mellem $ 300 og $ 700 per vindue . Omkostningerne øges, hvis der er strukturelle problemer , eller de rammer er beskadiget, i hvilket tilfælde prisen stiger fra 50 til 100 procent. Uanset om du vælger en traditionel dobbelte vindue eller en mere moderne fortelt eller side- glidende sort, er det vigtigt at vælge en virksomhed, der passer til dine behov , og et par stykker der betragtes som de bedste i branchen .
Pella

Pella Selskabet blev etableret i 1925 i byen Pella, Iowa. I dag er det den næststørste producent af døre, vinduer og andre hjem produkter i verden . Virksomheden tilbyder et stort udvalg af stilarter, størrelser og farver , men beskæftiger sig primært med træprodukter , selvom de har også en omfattende vinyl linje. Sin udvælgelse omfatter standard enkelt- eller dobbelt - hang vinduer , der glider op og ned lodret ; lodrette skydere , der åbner vertikalt ; og fortelt vinduer, som skubber åbne . Træprodukter tendens til at koste mere end andre materialer , som kan gøre dem for dyrt for nogle købere . Alle vinduer er lav vedligeholdelse, som ikke kræver maling og lidt vedligeholdelse . Virksomheden tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder let at skifte mellem -the- rude belægninger , som kan være ideel for familier med kæledyr eller små børn. Glas og rammer er fremstillet af nogle af de mest holdbare materialer på markedet , gør dem til nogle af industriens længst varende omkring. Pella produkter kan købes online eller fra flere landsdækkende byggemarkeder . Da selskabet er baseret i Midtvesten , nogle kunder klager over, at forsendelse til visse områder er langsom, og installationen skal være præcis til vinduer til at fungere ordentligt .
CertainTeed

En anden stor producent , CertainTeed tilbyder vinduer, døre og andre produkter , der er tilgængelige hos forhandlere over hele landet. CertainTeed har været i branchen i mere end et århundrede og giver linjer i en række forskellige materialer. Kunderne kan vælge mellem flere forskellige linjer, herunder Bryn Mawr II , New Castle og Devon II , som hver indeholder en forskellig prisklasse, stil muligheder og andre fordele. Virksomheden tilbyder en bred vifte af stilarter , farver og andre design features , hvoraf nogle kan farves eller malet til at matche indretning af hjemmet . For øko -bevidste forbrugere , Bryn Mawr II serien tilbyder en termisk effektiv konstruktion , og lav emissivitet ruder til støtte i tilbageholdelse temperatur . Kundeservice modtager generelt positive anmeldelser, og on-time levering er garanteret i de fleste dele af landet. Samlet , kundeanmeldelser er positive , stærkt vurdering kvalitet og kundeservice.
Andersen

Andersen producerer en række af vindue stilarter , former og farver , og tilbyder en " specialitet 'valgmuligheder, som kan matche usædvanlige eller specielle former for husejere . Der er en række af stilarter og modeller at vælge imellem , som alle er bygget af holdbare materialer , der kræver lidt vedligeholdelse . Vinduerne er udstyret med en patenteret kombination af træ og plast , hvilket gør frames holdbare og varige . Nogle Andersen linjer funktionen højt ratede energieffektivitet, specialitet ruder og andre måder at sænke opvarmning og afkøling omkostninger. Andersen er generelt højt respekteret i branchen, selvom nogle forbrugerklager nævne dårlig kundeservice og problemer med at modtage garanti.
Wincore

Wincore er en mindre virksomhed med hovedsæde i West Virginia , der giver to serier til eftermontering projekter. Begge serier har vinyl -baserede rammer , og er specielt designet til at kopiere træ så tæt som muligt . Opgraderingsmulighederne vinduer er også nogle af de mest energieffektive på markedet , ved hjælp af lav - emissivitet glas for at reducere varmeoverførsel og en række andre byggeteknikker at hjælpe med at reducere energispild og varmeudgifter. Alle produkter leveres komplet med en omfattende garanti , der kan aktiveres online af købere. Produkter kan købes hos de fleste landsdækkende byggemarkeder eller fra virksomheden direkte . Wincore har nogle af de mest energieffektive produkter på markedet og få kundeservice eller garantikrav klager.

Hus Have © have.989214.com