Composite Skodder Vs. Træ Skodder

I årevis skodder var lavet af træ , og kun træ. Så kom komposit skodder lavet af en blanding af PVC og træ eller en glasfiber mix. Composite skodder ligner træ , men har egenskaber, der gør dem mere vejrbestandig . På nogle måder , komposit er overlegen, men der er stadig situationer, hvor træ skodder er bedst .
Udseende

Et nyt sæt træ skodder og et nyt sæt af sammensatte skodder er temmelig skelnes . Selv når de har en farvet træ-finish , ville du nødt til at se nøje for at fortælle, at en sammensat lukkeren er ikke massivt træ. Composite skodder er ikke malet som træ skodder , så der er ingen skrælning maling til at kæmpe med ned linjen - men det begrænser også din farve valg. Træ skodder kan males enhver farve , du ønsker.
Holdbarhed

Træ skodder er generelt meget tungere end komposit skodder , men de er ikke nødvendigvis mere holdbare. Efter et par år , vil træ skodder begynde at se mere forvitret så lang tids udsættelse for elementerne træde i kraft. Sammensatte skodder er modstandsdygtige over for fugt og UV-stråler , så de vejr langsommere. Overfladen af ​​sammensatte skodder kan gul over tid, dog, og i modsætning til træ skodder , kan du ikke refinish og genfremstille dem ligesom du kan med træ skodder .
Alsidighed

Træ skodder er generelt langt mere alsidige end sammensatte skodder , fordi de kan gøres for at passe meget store eller ulige store vinduer og skræddersyet til ulige formede vinduer. Composite skodder er kun designet til at passe kvadratiske eller rektangulære vinduer i standardstørrelser , men selv standard - størrelse træ skodder kan custom -fit med træbearbejdning værktøjer, hvor sammensatte skodder kan ikke ændres. Composite skodder kommer i et begrænset antal finish , oftest farvet i træ -lignende nuancer eller nuancer af hvidt.
Cost

Nye umalede træ skodder koster generelt meget mindre end nye komposit skodder - så meget som halvdelen af ​​prisen på top-of -the-line glasfiber komposit skodder. Mens billigere sammensatte skodder stadig er dyrere end almindeligt træ skodder , de behøver ikke at blive malet . Factoring i bekostning - og tid - til at male træ skodder , de samlede omkostninger til træ skodder og mest sammensatte er nogenlunde den samme. Når du faktor i det faktum, at træ skodder vil sandsynligvis nødt til at være marmorsokkel eller erstattet i et par år og de ​​sammensatte skodder vil dog ikke sammensatte skodder kan spare penge i det lange sigt.


Hus Have © have.989214.com