Sådan installeres en Extension Jamb om Andersen Vinduer

Udvidelser jambs er installeret langs siderne af vinduerne. De anvendes til at bygge ud rammeåbningen til vinduer installeret på huse med 2 -by- 6 vægge. Disse vægge er tykkere end de mere almindelige 2 -by- 4 vægge og vinduet jambs skal bygges ud, så de flugter med væggen. Andersen gør vindue udvidelse jambs specifikke for deres type af vinduer . Jambs kan blive tilføjet på vinduerne på blot et par enkle trin, før vinduet installation finder sted.
Hvad du har brug
Pencil
geringssav
Bor
Drill bit
Skruer
beskyttelsesbriller
Instruktioner
1

Placer udvidelse jambs på plads på siderne af vinduet. Marker med en blyant om udvidelse karmen , hvor toppen af ​​karmen slutter. Gentag processen for karmen på den anden side .
2

Skub jambs i en geringssav . Drej bladet til 90 grader . Line up bladet med mærket på saven , tænde for saven og træk ned i håndtaget . Skær lige igennem mærket på karmen . Slip håndtaget for at stoppe klingen . Gentag processen for den anden sidekarm.
3

Pre- bore huller til forlængerledningen jambs med en 1 /8-inch boret . Indsæt et hul tre inches fra hver ende , og hver 12 inches i mellem. Bor en 3/32 tommer hul gennem midten af ​​den indre kant af karmen . Counter- boring jamb med A 7/32- inch boret .
4

Placer udvidelse jambs på plads langs jambs af vinduet. Fastgør dem på plads med 1-1 /2 - tommer gryde skruer gennem de forborede huller . Pre- bore hjørnerne af forlængelsen sidekarm med en 1 /8-inch boret og fastgør hjørnerne på plads med 1-5 /8 -tommer trim skruer.

Hus Have © have.989214.com