Fordele & amp ; Ulemper ved Single Hung Vinduer

Når du vælger vinduer til dit hjem, er der en vifte af muligheder . Et af de ældste stilarter er det enkelt hang vindue , der er udstyret med to vinger , med den ene oven på den anden . Men i modsætning til dobbelt hang vinduer , som også har to vinger , kun den nederste vinge af en enkelt hang vindue er operationel . Som med alle vinduer , der er fordele og ulemper til enlige hang vinduer .
Koste

Den mest markante fordel af en enkelt hang vindue er sin pris. Tilføjelse energieffektive belægninger og weatherstripping kan øge omkostningerne , men en enkelt hang vindue er stadig en af ​​de mest omkostningseffektive muligheder .
Alsidig

Single hang vinduer kommer i mange størrelser , former og stilarter , så de matcher en bred vifte af arkitektoniske stilarter. De er som regel højere end de er brede , men de kan placeres ved siden af ​​hinanden for at skabe et større vindue . Du kan også finde enkelte hang vinduer i en række forskellige materialer , herunder træ , aluminium, vinyl og glasfiber.
Salg Skærme og AC

Med en karm , er det svært at tilføje en air condition fordi vinduesruden svinger ud . Også ældre sidehængte vinduer kom uden skærme. Det er forholdsvis nemt at tilføje både en skærm og et klimaanlæg til et enkelt hang vindue .
Vanskeligt at rense

I modsætning til en dobbelt hang vindue, der tillader både vinger at glide op og ned, kun den nederste vinge på en enkelt hang flyttes vinduet . Som følge heraf er det vanskeligt at rengøre den øvre del af vinduet fra indersiden af ​​huset . Desuden dobbelt hang vinduer ofte funktionen vinger der vippe indad for at gøre rengøringen især praktisk .
Ikke Lufttæt

Traditionelle enkelt hang vinduer er ikke så lufttæt som andre typer af vinduer , sådan som faste vinduer og sidehængte vinduer . Som et resultat, kan din opvarmning og afkøling omkostninger stige.

Hus Have © have.989214.com