Sliding Window Information

Når du vælger udskiftning af vinduer , er der en bred vifte af muligheder for at overveje . Sliding vinduer giver et interessant alternativ til traditionel dobbelt- eller enkelt hang vinduer , fordi de glider åben vandret i stedet for lodret. Hvis du spekulerer på , om skydevinduer er et godt match til dit hjem, forstå det grundlæggende i disse vinduer kan hjælpe dig med at afgøre, om the're det rigtige valg. Salg Typer

Der er to hovedtyper af glidende vinduer : single- skyderen og dobbelt - skyderen. En enkelt - skyderen har en glidende vinduesramme , så kun den ene ende af vinduet slides åbne . Airflow er begrænset, men det er normalt den billigste type af glidende vindue , fordi den har færre glidende dele . En dobbelt - skyderen har to forskydelige vinger , så vinduet åbnes i begge ender . Fordi de åbne i begge retninger , giver bedre luftgennemstrømning og ventilation end enkelt - skyderen vinduer . Men de bære en højere pris , fordi de kræver flere materialer .
Bruger

Sliding vinduer par godt med et hjem, der har en moderne arkitektonisk stil , fordi de har en mere moderne se . Men du kan også bruge dem til et traditionelt hjem ved at placere dem på bagsiden af huset, hvor det er mindre vigtigt for stilarter at matche op . Fordi de er nemme at åbne , de er velegnet til områder , der er vanskelige at nå, såsom over en køkkenvask eller et indbygget skab . De er også egnede som kælder eller soveværelse udgang vinduer , så længe de er store nok . Skydevinduer er normalt ikke lufttæt , så de er bedst brugt til et hjem i et tørt, varmt klima .
Pros Salg

Sliding vinduer er blandt de letteste typer til at åbne , så de er ideelle til et hjem med ældre eller fysisk svækkede beboere. De kan også anvendes som udgang vinduer , fordi de er så nem at betjene. Skydevinduer er også en yderst holdbar løsning, fordi de ikke bruger fjedre, remskiver eller andre hardware tendens til at nedbryde over tid. De normalt har vinduesglas så godt, som hjælper dem sidste længere end traditionelle vindue muligheder. Fordi de indeholder færre dele end traditionelle vinduer , skydevinduer normalt kræver mindre vedligeholdelse samt.
Cons Salg

En af de største ulemper til skydevinduer , er, at de ikke er så lufttæt som vindue eller dobbelt - hang vinduer . De har ikke har kompression sæler, der tillader luft at sive ud af hjemmet. Som et resultat, er generelt ikke så energibesparende . Det ydre af skydevinduer er også vanskelige at rengøre, fordi de ikke vippe ned ligesom nogle andre typer af vinduer .

Hus Have © have.989214.com