Sådan installeres Midlertidige Window Shades
Uanset om du er ved at flytte , ombygninger eller anden form for skade er sket , er der tidspunkter, hvor du vil finde dig selv uden nogen gardiner . Kendskab måder at installere midlertidige vindue nuancer kan hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger , indtil du finder den perfekte dem til at installere permanent. Læs videre for at lære at installere midlertidige vindue nuancer . Instruktioner
1

overveje størrelsen på dit vindue. Måles for at bestemme hvor bred og hvor længe din midlertidige overdækning skal være .
2

Kig rundt i huset for at se, hvad der allerede er til rådighed for dig . Det er muligt, at du har et tæppe , lagen, stykke klæde, ark papir eller et andet element , der vil fungere perfekt til at dække vinduet .
3 p Hvis du ikke kan finde noget i dit hjem , så tjek købet rack på et stof butik eller kontakte et papir selskab eller lokale avis for at finde store stykker papir til at bruge som belægninger.
4

Når du har dækning , du vil bruge , overveje den bedste måde at fastgøre det. De mest almindelige metoder er søm, stifter eller dobbeltklæbende tape . Neglene og syle vil fungere bedst med stof belægninger , mens båndet er en bedre løsning , hvis du bruger papir.
5

Tilpas din dækning til vinduet og vedhæft det ved din foretrukne metode. Søm og syle kan bruges enten på væggen ved siden af ​​vinduet eller på ruden . Tape kan bruges direkte på vinduet eller på væggen eller rude .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com