Sådan montere nye Cord til Curtain Ruter
Over tid, kan gardin snore blive strakt , flosset eller nusset , kompromittere deres evne til at fungere ordentligt. Udskift din gamle ledning med en ny for at genoprette de samlede resultater af dine gardiner . Curtain spor arbejde på en trisse -system, og med kendskab til den rigtige sti , som en ledning har til at rejse gennem dette system , kan den nye ledning let installeres . At arbejde på dit gardin spor, afmontere sporet fra væggen, fjerne gardinerne fra gardin dias, og læg den på hovedet på en flad overflade . Instruktioner
1

Begynd at fodre den nye ledning ind i gardin spor gennem den ende, at ledningen normalt hænger fra . Slip enden af ​​ledningen rundt og igennem den indledende trisse system.
2

Grib fat i enden af ​​ledningen , og træk det ud og langs gardinet sporet.

3

Skub det under den første serie gardin dias. Du vil derefter komme til den første mester luftfartsselskab.
4

Slip snoren under den første master luftfartsselskab og ud af venstre slot i midten af master luftfartsselskab. En papirklips eller pincet kan bruges til at få fat i enden af ​​ledningen og bringe det op gennem åbningen.
5.

Træk ledningen ud og binde en dobbelt knude i enden. Dette er så ledningen ikke vil trække sig tilbage ud af stikket i master luftfartsselskab.
6

Træk i snoren i den modsatte retning , så knuden sidder tæt mod master luftfartsselskab.

7.

Tag den anden ende af ledningen , der hænger ned , fordoble det op, og træk enden gennem pulley system .
8

Skub ledningen under den første serie af gardin lysbilleder.
9.

Skub den under første master luftfartsselskab. Grib fat i enden af ​​ledningen , og træk den ud fra den anden ende af master luftfartsselskab.
10

Slip snoren under den anden mester luftfartsselskab og ud af venstre slot i midten . Sæt ledningen tilbage gennem den anden mester luftfartsselskab ved at skrue den ind i den anden plads.
11

Skub ledningen under den anden serie af gardin dias.
12

Kør ledningen ned mellem remskiverne i den modsatte ende af gardinet sporet. Bring ledningen tilbage op og omkring ydersiden af ​​remskiverne , omkring toppen af ​​remskiverne og tilbage i gardinet sporet. Du er nu kører din ledning i den anden retning.
13

Skub ledningen under gardin dias og under anden mester luftfartsselskab.
14

Slip ledningen under første master luftfartsselskab og ud til højre slot.
15

Træk ledningen ud , og binde en dobbelt knude i enden.
16

Træk slap ud af ledningen , så knuden sidder tæt mod master luftfartsselskab.
17

Vend sporet forbi, og træk i ledningen for at sikre, at det fungerer korrekt. Din gardin kan nu påsættes igen til sporet og sporet påsættes igen til væggen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com